Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Στη Δ’ Εθνική η Ένωση Απ. Παύλου

Τη νίκη με 0-2 σημείωσε στον Μυλότοπο η Ένωση Αποστόλου Παύλου και πήρε την άνοδο στην Δ’ Εθνίκη. Στο 50′ ο Ινεμπολίδης έκανε το 0-1 και στο 70′ ο Ξαγοράρης το 0-2.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο ξεκίνημα αλλά μετά την παρέλευση του πρώτου 10λεπτου, η πίεση άρχισε σιγά – σιγά να εξασθενεί με το Μακροχώρι να ισορροπεί το παιχνίδι.
Η μεγάλη ευκαιρία μια όλη και όλη σε ολόκληρο τον αγώνα για την γηπεδούχο ήρθε στο 27’ με τον Πέτραζλη να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων, να βγαίνει απέναντι στον Σταματέλο, να τον πλασάρει, όμως ο τερματοφύλακας του Μακροχωρίου που είχε κλείσει έξυπνα “το πεδίο” στον αντίπαλο του απέκρουσε εντυπωσιακά.
Το Μακροχώρι που είχε ισορροπήσει πλέον τον αγώνα απάντησε με δυο σουτ από επικίνδυνη θέση για γκολ στο τελευταίο 5λεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Στο 43’ συγκεκριμένα…

ο Τσακαλίδης μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ όμως ο Φάβας πρόλαβε να βάλει την προβολή και να αλλάξει την πορεία της μπάλας ενώ στο 44’ ο Συμεωνίδης κέρδισε φάουλ μισό μέτρο περίπου έξω από την περιοχή της εστίας των γηπεδούχων το εκτέλεσε ο Σαρηγιαννίδης με τον Κατρατσέα να διώχνει δύσκολο με τις γροθιές.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους, όμως αυτή τη φορά είχε έτοιμη την απάντηση η ομάδα του Μακροχωρίου. Στο 50’ συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ, το εκτέλεσε ο Σαρηγιαννίδης και ο Ιντεπολίδης μέσα από έναν όμιλο αντιπάλων του με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κατρατσέα και τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους της ομάδας του στους επτά ουρανούς.
Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πλέον περιθώρια και ρίσκαραν παίζοντας φουλ επίθεση και το πλήρωσαν με ένα δεύτερο γκολ που ήρθε στο 70’ από τον Ξαγοράρη που δέχθηκε την ωραία πάσα του Τσακαλίδη.
Εδώ κάπου τελείωσε και το παιχνίδι, ενώ ο Μυλότοπος έμεινε με 10 παίκτες στο 85’, (αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Αντωνιάδης) και πέντε λεπτά νωρίτερα (80’) το Μακροχώρι άγγιξε και τρίτο γκολ, με το σουτ του Τσακαλίδη όμως να σταματάει στα δοκάρια της εστίας του Κατρατσέα.
Διαιτητής: Καραλιόλιος (Γρεβενά)
Βοηθοί: Χαρίσης – Ρίγκας
Κόκκινη: 85’ Αντωνιάδης (2η κίτρινη)
Συνθεσεις
Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ: Κατρατσέας, Φάβας, Δουλγερίδης (15’ Αντωνιάδης), Σίμος (69’ Κούζας), Καραμεταξάς, Γρηγορίου, Μίρτινας (65’ Σαββάκης), Ιωαννίδης, Πέτραζλης, Ρίτε, Νάτσης.
ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Σταματέλος, Συμεωνίδης, Βαλδηρ, Τσιαμης, Πιέτρα, Σαρηγιαννίδης, Ξαγοράρης (79’ Βούλγαρης), Μπάκανος, Ιντεπολίδης (83’ Ντόγος), Ευθυμιάδης (46’ Λαμπριανίδης).