Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Στην Πιερία για εκδρομή το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο της Αλεξάνδρειας

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε την ημερήσια εκδρομή του την Παρασκευή 8 Ιουνίου με προορισμό την Κατερίνη και το Λιτόχωρο Πιερίας.
Μαθητές, συνοδοί – γονείς και εκπαιδευτικοί είχαμε μία ευχάριστη ανάπαυλα από την καθημερινότητα και ήταν μία καλή ευκαιρία για τους μαθητές και για όσους γονείς συμμετείχαν να επικοινωνήσουμε με διαφορετικό τρόπο, να γνωριστούμε καλύτερα και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.
Επισκεφτήκαμε τον παιδότοπο «Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων» στην Κατερίνη, όπου τα παιδιά σ’ ένα άνετο περιβάλλον με πολλά  παιχνίδια εξωτερικού χώρου  έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν αρκετά.
Κατόπιν επισκεφτήκαμε την Μονή του Αγ. Διονυσίου στο Λιτόχωρο και είχαμε μεσημεριανό γεύμα σ’ ένα ωραίο περιβάλλον κοντά στον Ενιπέα ποταμό.
Στην επιστροφή κάναμε  μια σύντομη στάση στην παραλία της Κατερίνης.
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής συνέβαλλαν με την προσφορά και τη συμπαράστασή τους άτομα που στηρίζουν τις προσπάθειες του σχολείου μας και δείχνουν έμπρακτα την ευαισθησία τους
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας στον κ. Νίκο Αλεξόπουλο  που με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας  και κάλυψε τα έξοδα του λεωφορείου ( 300 ευρώ ) που στον καιρό της οικονομικής κρίσης είναι μεγάλη βοήθεια για μας. Ο κ. Αλεξόπουλος είναι φίλος του Ειδικού Σχολείου και χρόνια είναι κοντά μας, πάντα μας στηρίζει οικονομικά αλλά και ηθικά με την παρουσία του σε πολλές εκδηλώσεις.Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε τώρα που βγαίνει στη σύνταξη να είναι γερός και δυνατός για να συνεχίσει να κάνει όμορφα πράγματα για τη  ζωή του  αλλά και για άλλους συνανθρώπους .
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης από όλους μας σε κατοίκους του Λουτρού που με παρέμβαση της κας Αδαμοπούλου Ειρήνης συγκέντρωσαν χρήματα (270 Ευρώ) για το φαγητό των μαθητών μας και για άλλα μικροέξοδα .

Ευχαριστούμε επίσης το ιδιοκτήτη του παιδότοπου «Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων»  στην Κατερίνη που φιλοξένησε δωρεάν τους  μαθητές μας.