Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Πλατύ, δυσωδίες από το εργοστάσιο: ξεκίνησαν σήμερα οι καταθέσεις

Στην Αλεξάνδρεια βρέθηκαν σήμερα ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Πλατέος, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Πλατέος και ένας δημότης – κάτοικος Πλατέος ώστε να καταθέσουν για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τη λειτουργία του εργοστασίου βιολιπασμάτων – το οποίο βρίσκεται έξω από το Πλατύ, το ΒΙ.ΠΑ. Πλατέος.
Η ιστορία έχει διάρκεια σχεδόν 3 χρόνων τώρα, εμείς είχαμε αναδείξει το θέμα των δυσοσμιών που εκλύονται συνεχώς από το εργοστάσιο, η Δημοτική Κοινότητα είχε αποστείλει σειρά εγγράφων σε σειρά φορέων (δείτε τα ΕΔΩ, είχαμε αναρτήσει όλα όσα είχαν σταλεί μέχρι τη στιγμή εκείνη), οι κάτοικοι εδώ και καιρό διαμαρτύρονται εντονότατα και πλέον ήρθε η ώρα να δούμε τι θα γίνει, αφού ορισμένες στιγμές ήταν (και εξακολουθεί να είναι κάποιες στιγμές) πρακτικά αδύνατο όχι μόνο να καθίσει κάποιος στην αυλή του αλλά δεν μπορεί να ανοίξει ούτε τα παράθυρά του! Και ίσως να μην είναι μόνο το πρόβλημα στην ατμόσφαιρα, αυτό θα το δείξει η έρευνα.
Η εισαγγελέας κα Ανδρέου ανέλαβε το θέμα, στα πλαίσια της προανάκρισης κατέθεσαν σήμερα οι τρεις και αναμένουμε τη συνέχεια.
Εμείς θα σας έχουμε νεώτερα μέσα στις επόμενες ημέρες.