Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Η Ν.Ε. Ημαθίας του ΚΚΕ για ανάρτηση στο blog "Χρονικά"

Λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου από το ΚΚΕ. Αναμένουμε και την απάντηση του δημοσιογράφου στον οποίο αναφέρεται το δελτίο τύπου, την οποία και αυτή φυσικά θα ανεβάσουμε.
Την ανάρτηση για την οποία γίνεται λόγος θα τη διαβάστε κάνοντας κλικ επάνω στην εικόνα που βρίσκεται αριστερά.

Δελτίο τύπου
Βέροια, 5.06.2012
Πριν τρεις μέρες στάλθηκε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης μια επιστολή 62 ανθρώπων που καλούν σε στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Στο ενημερωτικό μπλοκ ΧΡΟΝΙΚΑ ΗΜΑΘΙΑΣ του γνωστού για τον αντικομουνισμό του Χάρη Μόχλα προστέθηκε ο τίτλος: “ΗΜΑΘΙΑ- 62 πρώην ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-Ανένταχτοι κλπ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ”
Άλλο ένα επεισόδιο στο σχέδιο χτυπήματος του ΚΚΕ από την άρχουσα τάξη, τα αστικά κόμματα και βεβαίως τον ΣΥΡΙΖΑ που το παλεύει με νύχια και με δόντια και έχει συμμάχους και σε τοπικό επίπεδο, δηλαδή στο νομό Ημαθίας.
Ανατρέχοντας στα ονόματα δεν υπάρχει κανένα πρώην μέλος του ΚΚΕ πλην ελαχίστων που διέκοψαν τη σχέση τους με το ΚΚΕ τη δεκαετία του 1980, προ αμνημονεύτων ετών, δηλαδή. Που αποσκοπεί τότε ο τίτλος; Που αλλού άραγε, πέρα από την προσπάθεια να δημιουργηθούν συνειρμοί ότι μέλη του ΚΚΕ στην Ημαθία στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ καταγγέλλει αυτή την απαράδεκτη μεθόδευση από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο. Στο δρόμο προς τις κάλπες,…

οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα θα δουν πολλούς τρόπους, ωμούς ή πιο «κομψούς» που θα έχουν ως στόχο να παραπλανήσουν ή να κατευθύνουν ψηφοφόρους του Κόμματος προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πρέπει να προβληματίσει το λαό το γεγονός ότι εκτός από ένα τμήμα των κεντρικών αστικών ΜΜΕ κάνει συστηματική δουλειά, με στόχο να αποδυναμωθεί το ΚΚΕ, συμμετέχουν και τοπικά μέσα ενημέρωσης . Είτε χοντροκομμένα είτε πιο αθώα αλλά εξίσου επικίνδυνα.
Όμως, ακριβώς αυτός είναι και ένας βασικός λόγος, για να μείνουν οι ψηφοφόροι αταλάντευτα δίπλα στο ΚΚΕ, να το στηρίξουν και με την ψήφο τους. Αλλά και κόσμος που σκέφτεται το τι θα ψηφίσει να κάνει το βήμα και να ψηφίσει ΚΚΕ.
Το Γραφείο Τύπου
της Ν.Ε Ημαθίας του Κ.Κ.Ε