Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Η απάντηση του Χ. Μόχλα στο δελτίο τύπου του ΚΚΕ

Απάντηση μέσα από το blog του δίνει ο δημοσιογράφος Χ. Μόχλας στο ΚΚΕ για το δελτίο τύπου που απέστειλε η Ν.Ε. Ημαθίας το ΚΚΕ (δείτε ΕΔΩ).
Στην ανάρτησή-απάντησή του αναφέρει:  
“Εκτός της κεντρικής κομματικής ηγεσίας φαίνεται ότι ο πανικός έχει διαχυθεί και στις νομαρχιακές ηγεσίες. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι η ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ αφιερώνει ολόκληρη ανακοίνωση με την οποία ασχολείται αποκλειστικά με τα ΧΡΟΝΙΚΑ αποδίδοντάς με χαρακτηρισμούς όπως “γνωστός αντικομμουνιστής” και ότι υπηρετώντας σχεδιασμούς θέλω να στρέψω τους ψηφοφόρους στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ.
Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη και είναι φανερό ότι η ηγεσία του ΚΚΕ στην Ημαθία με πρακτορικές μεθόδους και με τη γνωστή μέθοδο της εκτόξευσης λάσπης επιχειρεί να απαξιώσει ένα αναμφισβήτητο γεγονός. Ότι στελέχη, μέλη και οπαδοί του ΚΚΕ μετακινούνται μαζικά προς την κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ και το πράγμα δε μαζεύεται. 
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ που αποτελεί για μένα δείγμα ότι στα ΧΡΟΝΙΚΑ δημοσιεύονται θέματα με τα οποία κατά καιρούς αναγκάζουν τόσο το ΚΚΕ όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ να στέλνουν ανακοινώσεις, διαψεύσεις και σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.”