Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Επίσκεψη Σαμαρά: μια άλλη ματιά

Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με το αν είχε ή όχι επιτυχία ο Σαμαράς στην επίσκεψή του σε Πιερία, Ημαθία και Πέλλα σήμερα. Άλλωστε για αυτή τη δουλειά πληρώνονται οι σύμβουλοι του ιδίου του Σαμαρά, αυτοί θα το κρίνουν.

Θα μείνουμε σε δυο – τρία πράγματα, από σημειολογικής άποψης.
Το πρώτο είναι η επιλογή των χώρων που επισκέφτηκε σήμερα ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας: επισκέφτηκε (μεταξύ άλλων) μια εταιρία που παράγει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας αλλά και έναν συνεταιρισμό ο οποίος δραστηριοποιείται στη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων.
Το δεύτερο σημείο είναι η επίσκεψη στη Βιβλιοθήκη της Βέροιας, μιας βιβλιοθήκης που έχει κερδίσει πολλά βραβεία, ειδικά για την καινοτόμο τρόπο λειτουργίας της.
Το τρίτο σημείο σχετίζεται με τα της πρώτης στάσης του στην Ημαθία. Ο Σαμαράς επέλεξε τη Μελίκη και όχι (όπως θα ήταν πιο… φυσιολογικό) την Αλεξάνδρεια ή τη Βεργίνα. Επίσης αξίζει να σημειωθεί η παρέα με την οποία πήγε στη συγκέντρωση της Μελίκης ο τέως βουλευτής του κόμματος, ο Μιχάλης Χαλκίδης.
Περισσότερα για τις σημερινές εμφανίσεις και δηλώσεις Σαμαρά στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας μπορείτε να δείτε στα τοπικά ΜΜΕ και blogs. Εμείς πήραμε τις φωτογραφίες από τα παρακάτω:Λαϊκούρα, Κολινδρινά Μασλάτια, Έπεα Πτερόεντα.