Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δυο σημαντικότατα θέματα από αυτά που συζητήθηκαν χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο



Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αλεξάνδρειας είχαμε χθες το βράδυ και ενώ όλα έλεγαν πως θα είναι μια ακόμη …θερινή συνεδρίαση χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ορισμένα γεγονότα που συζητήθηκαν στην αρχή της συνεδρίασης (στα προ ημερησίας θέματα) άλλαξαν το κλίμα.

Αρχικά εμείς θα «μείνουμε» σε δυο σημαντικότατα θέματα:

1) για το θέμα της έλλειψης ασθενοφόρου (επί τη ευκαιρία επιστολής που έστειλαν εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ) σε μια περιοχή με 50.000 κατοίκους όπως η δική μας.

2) για τις απειλές που δέχθηκε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Απατσίδης (για το συγκεκριμένο θέμα δείτε το βίντεο). Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε απειλήθηκε ακόμη και η ζωή του ενώ ο ίδιος έχει καταγγείλει το γεγονός στις αστυνομικές αρχές.




Να σημειώσουμε ότι στη χθεσινή συνεδρίαση ήταν παρών ο νεοεκλεγείς βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ) Λάζαρος Τσαβδαρίδης, στο οποίο δόθηκε για ένα λεπτό ο λόγος από την πρόεδρο του ΔΣ. Δείτε στο δεύτερο βίντεο τι είπε ο Λ. Ταβδαρίδης.


Περισσότερα και πιο αναλυτικά για τη χθεσινή συνεδρίαση – για τα υπόλοιπα που συζητήθηκαν – θα έχουμε σε άλλη σημερινή ανάρτηση μας.



Μία απάντηση στο “Δυο σημαντικότατα θέματα από αυτά που συζητήθηκαν χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.