Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

"Αποχώρηση Ξανά!" από τη "Δημιουργία Ξανά!" του Θ. Τζήμερου

Ένα ακόμη μέλος του κόμματος “Δημιουργία Ξανά!” του Τζήμερου υπέβαλε την παραίτησή του. Πρόκειται για τον Εμμ. Επιτροπάκη – μέλος της εθνικής επιτροπής του κόμματος.
Ο Επιτροπάκης ανακοίνωσε την παραίτησή του με μια επιστολή καταπέλτη, καταγγέλλοντας τον Θ. Τζήμερο για παράδοση σε συμφέροντα και “απόπειρα διαφθοράς”, ενώ σημειώνει μεταξύ των άλλων ότι ο πρόεδρος του κόμματος “έπαιρνε και παίρνει όλες τις αποφάσεις μόνος του”.
Στην επιστολή του Εμμ. Επιτροπάκη αναφέρονται μεταξύ άλλων διάφορα όπως:
…Δεν μπορώ πλέον να ανήκω σε ένα κόμμα που αποδεικνύεται καθημερινά ότι δημιουργήθηκε ως πρόσχημα, ως επίφαση για την είσοδο στη Βουλή ανθρώπων και συμφερόντων υπό τον μανδύα της «συστημικής στήριξης». Η δε αναφορά του Προέδρου, κατά τη συνεδρίαση της 20ης Μαΐου 2012, στην αναγκαιότητα στήριξης από το συγκρότημα Αλαφούζου, αποτελεί για μένα απόπειρα διαφθοράς των μελών της ίδιας της Εθνικής Επιτροπής ….Αποδείχτηκε πως για τον ίδιο (σ.τ.b: το κόμμα) δενήταν παρά ένα προϊόν επιθετικού μάρκετινγκ….Οι 135.952 συμπολίτες μας που εμπιστεύτηκαν τη δημιουργια,ξανά!, γρήγορα μετατράπηκαν σε επιταγή προς εξαργύρωση και σε νούμερα μιας άθλιας αριθμητικής….”.