Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αν κάπου κάνουμε λάθος, διορθώστε μας!

Όλοι μαζί, άσχετα με τις παλιές διαφορές.
Άσχετα αν κάποιοι είναι μεταξύ των πρωταιτίων της βύθισης του καραβιού (και σε τοπικό επίπεδο!).
Άσχετα αν κάποιοι κάποτε προέταξαν τις προσωπικές τους μωροφιλοδοξίες και τον εαυτούλη τους. Ποτέ δεν του ένοιαξε τίποτε, μόνο η προσωπική προβολή και ανάδειξη (και σε τοπικό επίπεδο!).
Δυστυχώς – ίσως λόγω κεκτημένης ταχύτητας, ίσως λόγω της πίστης πως ακόμη και τώρα μπορεί να αλλάξει κάτι – μέσα στο σύνολο βρέθηκαν και άνθρωποι που πραγματικά θέλουν επιστροφή στη σωστή τοποθεσία του “χάρτη” και αποβολή του νεοφιλελευθερισμού, που είναι καθαροί και που θέλουν να προσφέρουν.
Δυστυχώς θα χαθούν και αυτοί, μέσα στη δίνη της κουτάλας που δυστυχώς για τους υπόλοιπους χάθηκε, των διορισμών που γίνονταν κατά συρροή για να βολευτούν ημέτεροι αλλά και ευκαιριακοί ψηφοφόροι, της κακοδιαχείρισης που έγινε και εκτίναξε στα ύψη τα δυσμενή οικονομικά μεγέθη της χώρας, στη δίνη των τραγικών λαθών που οδήγησαν εκατομμύρια ανθρώπους στην εξαθλίωση. Χάθηκε ο δρόμος κάπου ανάμεσα σε βαλίτσες με πολύ χρήμα, χάθηκε μέσα σε κουρτίνες και τυλίχθηκε από καλύμματα καναπέδων, χάθηκε μέσα σε πολυτελή ξενοδοχεία και κότερα επιχειρηματιών και/ή αεριτζήδων, χάθηκε μέσα σε διαδρόμους που οδηγούσαν στο βαζάκι με το μέλι.
Τι να πει κανείς; Ή αυτοί εμμένουν αφού έχουν άλλους σκοπούς ή θεωρούν τους υπόλοιπους χρυσόψαρα με μνήμη δευτερολέπτων.
Όσο για το ποσοστό του Μαΐου, αυτό το αγνοούν επιδεικτικά, νομίζοντας ότι «θα μιλήσει το DNA». Ούτε αυτό θα μιλήσει!
Και δεν πρόκειται να μιλήσει αν δεν αλλάξει κάτι πραγματικά, αν δεν εξαφανιστούν τα πάντα (και πρώτα – πρώτα αυτοί), αν δεν τιμωρηθούν οι πρωταίτιοι τους χάους και δεν γεννηθεί κάτι νέο. Όχι να αναγεννηθεί, να γεννηθεί!