Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Μήνυμα Θανάση Γικόνογλου για τις εκλογές της 6ης Μαΐου: "Δώστε δύναμη σ’ εκείνους που μπορούν να κάνουν τη φωνή σας πρόταση"

Αποτελεί κοινό τόπο ότι η χώρα μας βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή της Μεταπολιτευτικής περιόδου. Το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών της 6ης Μαΐου σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει την πορεία προς την οριστική ανάκαμψη της πατρίδας μας, την ανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και την εξασφάλιση της συλλογικής μας ευημερίας.
Ποτέ στο παρελθόν δεν ήταν μεγαλύτερη η ανάγκη να γυρίσουμε σελίδα. Να αφήσουμε πίσω μας τις χρεοκοπημένες πρακτικές και τις αγκυλωτικές ιδεοληψίες ενός ξεπερασμένου πολιτικού σκηνικού. Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει, να προχωρήσει μπροστά.
Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι ποιους θα επιλέξουμε να μας εκπροσωπήσουν στη νέα πολιτική εποχή.
Θα επιλέξουμε εκείνους που μας οραματίζονται εκτός Ευρώπης, με μόνο σκοπό την πρόσκαιρη πολιτική τους ισχυροποίηση; Ή θα επιλέξουμε όσους ανεύθυνα ευαγγελίζονται έναν ανεδαφικό διαφορετικό δρόμο ακόμη και αυτές τις κρίσιμες ώρες για τον τόπο;
Απέναντι σε όλους αυτούς που…

αδυνατούν να κατανοήσουν ότι η σημερινή προσπάθεια είναι εθνική και ξεπερνά κάθε παράταξη και κάθε πολιτικό σχηματισμό, η Δημοκρατική Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ, υπό την ηγεσία του Ευάγγελου Βενιζέλου, αντιπαραβάλει την προσδοκία για μια «Αυτοδύναμη Ελλάδα». Την Ελλάδα που θα περάσει από τη «Δημοκρατία της Πλειοψηφίας», στη «Δημοκρατία της Συνεργασίας», για να κερδίσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για την «επανεκκίνηση» της χώρας.
Την επόμενη μέρα των εκλογών η Ημαθία χρειάζεται υπεύθυνους ανθρώπους να την εκπροσωπούν στη μάχη για την αναγέννηση της πατρίδας μας. Ανθρώπους με πλήρη συναίσθηση της πραγματικής κατάστασης, έτοιμους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να θυσιαστούν στην εθνική προσπάθεια ανάκαμψης.
Σήμερα, δηλώνω και πάλι παρόν στη νέα κοινή μάχη που δίνουμε για τη χώρα αλλά και τον τόπο μας την Ημαθία. Για να ανακτήσουμε το χαμένο μας ηθικό. Να κάνουμε πραγματικότητα όλες εκείνες τις ιδέες και τις προτάσεις που μαζί δουλέψαμε όλα αυτά τα χρόνια και να δώσουμε ξανά ζωντάνια και προοπτική στην περιοχή.
Για αυτό σας καλώ όλους να δώσετε δύναμη σ’ εκείνους που μπορούν να κάνουν τη φωνή σας πρόταση. Να συμπορευτούμε για να κερδίσουμε όλες εκείνες τις μικρές ή μεγάλες νίκες που θα μας επιτρέψουν να διεκδικήσουμε το καλύτερο για την Ημαθία, για την ευημερία μας, για τα παιδιά μας.