Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ευχαριστήριες επιστολές: είναι δείγμα του πολιτισμού και της παιδείας που τους διακρίνει

Προεκλογικά έστελναν δελτία τύπου το ένα μετά το άλλο.
Μετεκλογικά μόλις 5 από όσους έστελναν στην “Περισκόπηση” δελτία τύπου έστειλαν ευχαριστήρια επιστολή προς όσους τους τίμησαν με την ψήφο τους. Είτε κατάφεραν να εκλεγούν στη νέα Βουλή είτε όχι.
Δεν πρόκειται να τις αναρτήσουμε αυτές τις επιστολές, και θα εξηγήσουμε το γιατί:
αν υποθέσουμε ότι το σοκ για κάποιους εξ’ υμών ήταν μεγάλο (δηλαδή πράγμα αντιστρόφως ανάλογο από τον αριθμό των σταυρών που έλαβαν), τότε είναι κατανοητή η σιγή τους. Θα περιμένουμε λίγες μέρες ακόμη, είναι ανθρώπινο να απαιτείται χρόνος για την κατανόηση ενός γεγονότος το οποίο πληγώνει, σε αφήνει άναυδο, σε καταπλήσσει αρνητικά. 
Όταν όμως χρόνος αυτός παρέλθει, τότε θα αναφερθούμε ονομαστικά σε αυτούς που έδειξαν τον χαρακτήρα τους και τον πολιτικό τους πολιτισμό και σε αυτούς που μέσα σε μια νύχτα ξέχασαν αυτά που έλεγαν για “σεβασμό στον πολίτη”, “αλλαγή νοοτροπίας” κλπ κλπ.
Και διευκρινίζουμε πάλι: η αναφορά θα αφορά αυτούς που προεκλογικά έστελναν email στην “Περισκόπηση” (με αυτούς που δεν έστελναν δεν θα ασχοληθούμε γιατί είναι λογικό να μην στείλουν ούτε τώρα κάτι). 

αφορμή για αυτή τη διευκρίνηση στάθηκαν 2 συνεχόμενες χρονολογικά αναρτήσεις του blog “Βεροιώτης” (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), τις οποίες προσυπογράφουμε

Μία απάντηση στο “Ευχαριστήριες επιστολές: είναι δείγμα του πολιτισμού και της παιδείας που τους διακρίνει”

ΠΕΣ ΤΑ…ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΣΥΝΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ…ΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΙΓΟΥΜΕ…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.