Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δεν τα γράφουν ως έχουν στο πρωτοσέλιδο!

Από τα πιο &*&^$#%  πρωτοσέλιδα των τελευταίων δεκαετιών!
Γιατί είναι εμφανές που αποσκοπεί! Στην κατατρομοκράτηση των πάντων.
Μόνο ηλίθιοι θα μπορούσαν να πιστέψουν πως για την κατάρρευση των εσόδων φταίει η …”ακυβερνησία” (και που την είδαν κιόλας την ακυβερνησία; Η χώρα έχει κυβέρνηση!).
Γιατί δεν γράφουν (ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, όχι μέσα – μέσα με μικρά γραμματάκια) πως για την κατάρρευση των εσόδων φταίνε οι πολιτικές που μέσα από το κανάλι τους υποστηρίζουν σαν τρελοί; (λαμπρότερο παράδειγμα όλων ο γνωστός δημοσιογράφος που μας βομβάρδιζε καθημερινά για τα …καλά των Μνημονίων, γιαυτό άλλωστε και έλαβε και θέση σε συγκεκριμένο γραφείο τύπου).
Γιατί δεν γράφουν ότι οι πολιτικές αυτές έχουν απογυμνώσει τον κόσμο και από το τελευταίο ευρώ που είχε και έχουν οδηγήσει δεκάδες χιλιάδες Έλληνες στην απόγνωση και στην ανεργία;
Γιατί δεν γράφουν ότι μπορεί να φταίει το γεγονός ότι τα 2 κόμματα έχουν κάνει τόσο κακό στον κρατικό μηχανισμό και τον έχουν διαβρώσει τόσο, ώστε όταν έχουμε εκλογές υπάρχει πάντα η περίπτωση να μη λειτουργεί τίποτε και να παραλύουν τα πάντα 2 μήνες πριν και 2 μήνες μετά;;;
Δεν ξέρω κατά πόσο έγιναν φοροκλέφτες και μπαταχτσίδες οι Έλληνες μέσα σε 2 χρόνια! Απλά, οι τροϊκανοί αλλιώς τα υπολόγιζαν, οι δικοί μας άλλα μας φόρτωσαν (για να τους βγούν οι υπολογισμοί των τροϊκανών που υπηρετούν πιστά) και στο τέλος – επειδή ο κόσμος ΔΕΝ ΕΧΕΙ !!!! – φαίνεται η πτώση στα έσοδα.