Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Έξοδος από την κρίση: η λύση είναι ΕΔΩ

και αν κάποιος / κάποια πει ότι πάλι λαϊκίζουμε δεν πειράζει! Υπάρχουν περίπου 10.000 blogs ακόμη για να διαβάσει…
Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε (αυτή τη φορά πιο συγκεκριμένα από ποτέ – και σε όποιον αρέσει).
Η σωτηρία δεν θα έρθει από τους μπούληδες, τους καλοζωϊσμένους, τους έχοντες λυμένο το πρόβλημα επειδή έβαλαν το χεράκι τους στον μπεζαχτά, η λύση δεν θα έρθει από αυτούς που η ζωή τους κινείται κάπου μεταξύ Κολωνακίου, Βουλής και βορείων προαστίων.
Είναι πρακτικά αδύνατο να περιμένουμε αλλαγή από όποιον δεν στήθηκε ποτέ στην ουρά στην εφορία, δεν έφτασε σε σημείο να μην βγαίνει ο μήνας και το μηνιάτικο να μην φτάνει, δεν έφτασε σε σημείο να παρακαλάει τον κάθε υπάλληλο να του “κάνει τα χαρτιά” (να κάνει τη δουλειά του δηλαδή). Η λύση δεν θα ‘ρθει από όποιον δεν έφτασε σε σημείο να μην μπορεί να αντικρύσει τα ίδια του τα παιδιά γιατί έχει να σταυρώσει μεροκάματο 6-7 μήνες, η λύση δεν θα ‘ρθει από τα παιδιά του κάθε κομματικού σωλήνα που μόλις βγήκαν από το πανεπιστήμιο ή το σχολείο βολεύτηκαν κάπου με μοναδικό εχέγγυο-“διαβατήριο” την κομματική τους ταυτότητα, δεν θα ‘ρθειαπό κάποιον που δεν έμεινε ανασφάλιστος (χάρη σε υψηλής έμπνευσης νόμους) γιατί έκανε 149 και όχι 150 μεροκάματα.
Σίγουρα η λύση δεν θα ‘ρθει από αυτούς που μέχρι πριν 1 μήνα υπέγραφαν ως γιουσουφάκια νεωτέρας κοπής και σήμερα λένε ότι μπορούν να κάνουν …αλλαγές. Από τους αποδεδειγμένα αποτυχημένους και από τους υποψηφίους να αποτύχουν γιατί προτείνουν (κάνοντας τη μια κωλοτούμπα πίσω από την άλλη) ότι θέλει να ακούσει ο λαός! Ούτε από αυτούς που ονειρεύονται να απομονώσουν τη χώρα από τους πάντες και να την κάνουν Βόρεια Κορέα του 21ου αιώνα! Και σίγουρα δεν θα ‘ρθει από το εξωτερικό, από τους “φίλους” μας, από τους δανειστές μας, από τους “κολλητούς” μας πολιτικούς που έχουν λόγο στη διεθνή σκηνή. 
Η λύση είναι κάπου μεταξύ των εξής σημείων (με μια ελάχιστη παρέκκλιση):
41.748007 Β – 26.173375 Α
34.848264 Β – 24.117993 Α
36.149935 Β – 29.590852 Α
39.84138 Β  – 19.403912 Α
και όσοι απορούν τι σημαίνουν αυτοί οι αριθμοί τότε ας πάνε στον χάρτη και ας βρουν που αντιστοιχούν τα σημεία αυτά!

Μία απάντηση στο “Έξοδος από την κρίση: η λύση είναι ΕΔΩ”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.