Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Έκλεισε και επίσημα η προεκλογική περιόδος

Συγκεντρώσεις των υποψηφίων σε διάφορα σημεία της Ημαθίας – από σήμερα αρχίζουν τις “εξορμήσεις” σπίτι-σπίτι οι υποψήφιοι.
Ολοκληρώθηκε χθες η προεκλογική περίοδος, με τις ομιλίες των ορισμένων εκ υποψηφίων βουλευτών της Ημαθίας αλλά και με συναντήσεις των υπολοίπων με ψηφοφόρους τους.
Τη Βέροια επέλεξε να κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία και ο υποψήφιος βουλευτής (ΠΑΣΟΚ) Τάσος Σιδηρόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σιδηρόπουλος ήταν στις εκλογές αυτές ο μοναδικός υποψήφιος από όλα τα κόμματα που έκανε ανοιχτή συγκέντρωση σε πλατεία. Και στη συγκέντρωση αυτή υπήρχε αρκετός κόσμος. 
Ο Θ. Γικόνογλου (ΠΑΣΟΚ) το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε στην Αλεξάνδρεια, στην οποία είχε συναντήσεις με κομματικούς φίλους και ψηφοφόρους του σε διάφορα σημεία της πόλης.
Χθες στο κέντρο “Σείριος” στο Μακροχώρι μίλησε ο υποψήφιος (ΝΔ) Αποστόλης Βεσυρόπουλος παρουσία πλήθους κόσμου, ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης που εξελέγησαν με τη σημαία της ΝΔ (παρούσα ήταν σχεδόν όλη η ομάδα της πλειοψηφίας του Δ.Σ. Αλεξάνδρειας) καθώς και πρώην αλλά και νυν τοπικών στελεχών του κόμματος.
Από την άλλη, συγκέντρωση είχε επίσης ο Λαζ. Τσαβδαρίδης (ΝΔ) στη Βέροια, στον κινηματογράφο Star. Και σε αυτή τη συγκέντρωση υπήρχε μεγάλος αριθμός φίλων και ψηφοφόρων του υποψηφίου βουλευτή που άκουσαν την ομιλία του.