Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Προεκλογική δραστηριότητα υποψηφίων: σε χωριά της Ημαθίας και χθες ο Απ. Βεσυρόπουλος

Στα Παλατίτσια, τη Βεργίνα, την Κουλούρα, τη Νικομήδεια, τη Λυκογιάννη και το Μακροχώρι βρέθηκε χθες ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ).
Μίλησε με αγρότες, επαγγελματίες και κατοίκους περιοχών που επιμένουν να ζουν και να δημιουργούν στον τόπο τους. Παρουσίασε τις απόψεις του για τον πρωτογενή τομέα και αναφέρθηκε εκτενώς στις προγραμματικές του θέσεις και προτάσεις, για την Ημαθία, στον πρωτογενή τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία) και στην στήριξη των αγροτών, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας στην περιοχή, τις μεταφορές, τον τουρισμό, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, θέτοντας τους βασικούς πυλώνες στους οποίους μπορεί να στηριχθεί η Ημαθία.
Μεταξύ άλλων, στη διάρκεια της συνομιλίας του με τους πολίτες, ανέφερε τα εξής:

«Η μάχη που έχουμε να δώσουμε στις επερχόμενες εκλογές είναι η πιο κρίσιμη της μεταπολίτευσης. Και σε αυτή τη μάχη είμαι ΠΑΡΩΝ. Είμαι στην πρώτη γραμμή, ως υποψήφιος βουλευτής, που έχει όραμα για τον τόπο του, που έχει φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά και προσφορά. Τα κενά που άφησε πίσω του το παρελθόν, δεν καλύπτονται με επιστροφή ξανά στο παρελθόν. Η Ημαθία, ένας κατεξοχήν αγροτικός νομός, με παραδοσιακές καλλιέργειες (βαμβάκι, καλαμπόκι, σιτηρά, ζαχαρότευτλα, ροδάκινα, οπωροκηπευτικά) όπου η συμβολή του πρωτογενή τομέα, καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της ακαθάριστης προστιθέμενης αξίας, μπορεί, σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες καλλιέργειες να παράξει επιπλέον πλούτο, κάνοντας «στροφή» στην παραγωγή τροφίμων και τη μεταποίηση. Η Ημαθία μπορεί να γίνει εξωστρεφής, πιο ανταγωνιστική, πιο ελκυστική. Εγώ γι’ αυτή την Ημαθία θέλω να αγωνιστώ».