Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Η 28η αντί για την 21η Μαΐου τελικά η ημέρα που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Κολυμβητήριο

Από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας (Κ.Ε.Δ.Α) ανακοινώνεται ότι το ανοιχτό δημοτικό κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την Δευτέρα 28 Μαΐου 2012, αντί της 21ης Μαΐου όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί
Η παράταση κατά μία εβδομάδα της ημερομηνίας έναρξης λειτουργίας του δημοτικού κολυμβητηρίου κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να διευθετηθούν ορισμένα τελευταία τεχνικά θέματα αλλά και λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών των τελευταίων ημερών. 
Στο μεταξύ, οι εγγραφές στο δημοτικό κολυμβητήριο, που ξεκίνησαν τη Δευτέρα 14 Μαΐου, συνεχίζονται κανονικά. 
Υπενθυμίζεται ότι στα προγράμματα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι δημότες, ενώ απαραίτητο δικαιολογητικό είναι η προσκόμιση ιατρικής γνωμάτευσης, από καρδιολόγο ή παθολόγο ή παιδίατρο (αν πρόκειται για παιδί), στην οποία να πιστοποιείται η υγεία και η ικανότητα για άθληση, καθώς και ότι δεν υφίσταται δερματολογικό νόσημα. Για πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Α. (οδός Βεροίας, δημοτικό κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας), στο τηλ. 23330-25390 από 8.00-14.00, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.