Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δραστηριότητες και ευχαριστήρια από "Τα Παιδιά της Άνοιξης"

 Επισκέψεις δέχθηκαν αλλά και έκαναν τις τελευταίες ημέρες τα «Παιδιά της Άνοιξης»
Συγκεκριμένα:
Την Παρασκευή 11 Μαΐου 2012, οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου «Τα παιδιά της Άνοιξης» και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, υποδέχτηκαν με χαρά τους μαθητές των 2ου, 4ου και 6ου Δημοτικών Σχολείων  Αλεξάνδρειας.
Μετά από μια σύντομη ξενάγηση στους χώρους των εργαστηρίων και στις αίθουσες διδασκαλίας, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν και να συνυπάρξουν, μέσω της συνεργασίας και του παιχνιδιού.
Την Πέμπτη 17 Μαΐου  2012, οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου «Τα παιδιά της Άνοιξης» και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του Δήμου Αλεξάνδρειας και της ομάδας Εθελοντών του, με θέμα «Η Μεσογειακή Διατροφή στη ζωή μας», στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας.
Με επίσημο προσκεκλημένο-παρουσιαστή τον Ευτύχη Μπλέτσα, ήταν ένα πρωινό γεμάτο εκπλήξεις, εκπαιδευτική ψυχαγωγία, μουσικομαγειρέματα και ιδιαίτερες μεσογειακές γεύσεις.
Ευχαριστήρια:
Οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, ευχαριστούν θερμά:
– το 2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας, για το κάλεσμα και τη φιλοξενία ομάδας παιδιών, στην παρουσίαση εργασίας της Α΄Τάξης  με θέμα «Διατροφικές συνήθειες και περιβάλλον». Στο τέλος οι μαθητές  των σχολείων είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουνε απόψεις γύρω από το θέμα.

– το Τμήμα Κομμωτικής της ΕΠΑΣ Αλεξάνδρειας, για τις υπηρεσίες καλλωπισμού που τους προσέφεραν κατά τη διάρκεια  επίσκεψης, στα εργαστήρια, του σχολείου τους. Ήταν μια δραστηριότητα που χαροποίησε ιδιαίτερα τα παιδιά, τα οποία επέστρεψαν στο Κέντρο γεμάτα χαμόγελα!