Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Φήμες για κάθοδο Κούγκα με τους Ελευθερους Έλληνες: με μια πρώτη ματιά

Κάποιοι ομιλούν πλέον περί κόντρα Κούγκα – Χαλκίδη, μετά τις φήμες που διακινούνται και θέλουν τον αντιδήμαρχο να πολιτεύεται με το κόμμα του Πάνου Καμμένου.
Να το δούμε απλά και λογικά; Με βάση αυτά που ο Καμμένος είπε, δύσκολα να βρεθεί ο Κούγκας στους “Ελεύθερους Έλληνες”. Ή αν βρεθεί, αυτό πιο πολύ θα αποτελέσει πλήγμα στην εικόνα ανανέωσης που θέλει να επιδείξει το ψηφοδέλτιο του Καμμένου παρά θα του φέρει τις ψήφους που προσδοκά να “μεταφέρει” ο πολιτευόμενος (αν υπάρχουν ακόμη ψηφοφόροι αγόμενοι και φερόμενοι, αυτοί είναι πλέον ελάχιστοι).
Από την άλλη, είναι εμφανείς οι επιρροές του νυν στα ανώτερα της ΝΔ, το ψηφοδέλτιο (όπως και να το κάνουμε) τον ευνοεί. Αυτές τις επιρροές προσπαθούν να τις …κοντύνουν κάποιοι προεκλογικά, αφού η ΝΔ σε κάθε περίπτωση θα είναι πρώτο κόμμα ενώ ο Χαλκίδης είναι ήδη αναπληρωτής τομεάρχης του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Όπως και να έχει πάντως όλοι ξεχνάνε τον βασικό παράγοντα που θα καθορίσει πολλά: τη μνήμη του κόσμου, την ανάγκη του κόσμου για ανανέωση (ακόμη και εντός μνημονιακών καταστάσεων όπως η ΝΔ).
Ίδωμεν! 

2 απαντησεις στο “Φήμες για κάθοδο Κούγκα με τους Ελευθερους Έλληνες: με μια πρώτη ματιά”

Τι χαζομάρες είναι ρε παιδιά αυτά που δήλωσε ο Κούγκας ? ο άνθρωπος ασχολείται με τερτίπια του περασμένου αιώνα, τι να τον κάνη αυτόν ο Καμμένος? Έρχεται για να εκβιάσει κάποιες καταστάσεις όχι γιατί πιστεύει σε αυτά που πρεσβεύει το κόμμα Καμμένου, είναι αδύνατον να τον δεχθεί ο Καμμένος γιατί θα ρωτήσει και θα μάθη για το κομματικό παρελθόν του. Πάντως όπως και να έχει το πράγμα η ονοματολογία του κάθε ψηφοδελτίου πολύ λίγο νοιάζει τον κόσμο, εκείνο πού πονάει είναι ποια πολιτική θα επακολουθήσουν την επόμενη μέρα τα κόμματα. Προσωπικά ανήκα στην ΝΔ όμως αυτή τη φορά όχι, γιατί δεν μπορώ να ψηφίζω εγώ ΝΔ για να είναι Βουλευτής ο Συμπιλίδης , η ο Γερωντόπουλος, ούτε τι γουστάρει ο κάθε Δήμαρχος η δημοτικός σύμβουλος.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.