Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας αδέσποτων στη Νάουσα. Κατέθεσε μήνυση η δημοτική αρχή;

Από τα ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ
(δείτε και το βίντεο, ΕΔΩ)

Ζητήσαμε χθες από την δημοτική αρχή της Νάουσας και τον δήμαρχο κ. Καραμπατζό να μας πει αν κατέθεσε μήνυση κατά των αγνώστων υπανθρώπων που δηλητηρίασαν μαζικά με φόλα δύστυχα ζώα στο πάρκο, μέρα μεσημέρι μάλιστα και τη στιγμή που υπήρχαν παιδάκια και έπαιζαν στην περιοχή! Απάντηση δεν πήραμε. 

Οι πληροφορίες που πήραμε από φίλους μας, αναφέρουν ότι τον τελευταίο μήνα έχει ξεκινήσει στη Νάουσα ένα οργανωμένο, ναζιστικό και απάνθρωπο σχέδιο, εξόντωσης των αδέσποτων, το οποίο επαναλαμβάνεται ανά τακτά διαστήματα! Όπως μας πληροφορεί η φίλη μας κ. Ελευθερία Σακαλή τον τελευταίο μήνα έχουν εξοντωθεί με αυτή την φρικτή μέθοδο, πάνω από 15 αδέσποτα στην πόλη, 4 στην περιοχή “Μουσταφά”.
Η νομοθεσία αναφέρει ρητά…
και κατηγορηματικά ότι η ποινή για τέτοιες βαρβαρικές πράξεις είναι φυλάκιση ενός έτους και χρηματικό πρόστιμο από 5.000 έως 15.000 ευρώ. 
Τα “Έπεα Πτερόεντα” δεν πρόκειται να περάσουν το θέμα έτσι. Θα μεταφέρουν το θέαμα της βαρβαρότητας σε όλα τα ευρωπαϊκά φόρα. Ελπίζουμε ότι ο κ. εισαγγελέας θα παρέμβει αυτεπάγγελτα, αν ο κ. δήμαρχος δεν καταθέσει ΣΗΜΕΡΑ τη μήνυση. Ο δράστης θα βρέθει, θέλουν, δεν θέλουν κάποιοι. Σε μια πόλη που όλοι γνωρίζονται δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί η ομερτά της συνενοχής.
Εάν δεν λάβει πρωτοβουλία η δημοτική αρχή, καταθέτοντας μήνυση, από τώρα τονίζουμε ότι θα είμαστε έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο της Σχολής του Αριστοτέλη, μοιράζοντας DVD με την φρικτή δολοφονία τους στους επισκέπτες της. Περιμένουμε κύριε δήμαρχε να γίνεται μπροστάρης στην αποκάλυψη και δημόσια διαπόμπευση του δολοφόνου.