Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

"Εφαρμογή – εφαρμογή – εφαρμογή"!

Μας φοβούνται! Εμάς, τον λαό. Όχι τους πολιτικούς. Φοβούνται για αυτό που θα βγάλει η κάλπη στις 6 Μαΐου για το λόγο αυτό και καθημερινά ασχολούνται με την Ελλάδα.
Η Λανγκάρντ σίγουρα φοβάται (εκτός των άλλων είμαστε και το στοίχημα-πείραμα πολλών) και για το λόγο αυτό καθημερινά ασχολείται με την Ελλάδα. Ασχολήθηκε και σήμερα (όπως είπε ο Μ. Ιγνατίου από τις ΗΠΑ) και δήλωσε αναφορικά με το πρόγραμμα “αποκατάστασης” της οικονομίας ότι θα πρέπει να υπάρξει “εφαρμογή, εφαρμογή, εφαρμογή!”. Τρεις φορές το είπε.
Όσο για τους δικούς μας, εκτός του ότι σπέρνουν την …καταστροφή στον προεκλογικό τους λόγο: 
  • ο μεν Βενιζέλος, αν τα κάνουμε σούμα όλα αυτά που είπε μέχρι σήμερα, έχει πρόγραμμα για να βγούμε απ΄την κρίση και να οδηγηθούμε στην ανάπτυξη – τώρα, γιατί ο Ευάγγελος αυτό το πρόγραμμα δεν το πρότεινε/εφάρμοσε στα 2 χρόνια που ήταν υπουργός οικονομικών σε δυο κυβερνήσεις είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.
  • ο δε Σαμαράς είπε και αυτός τα δικά του αλλά τα καλά θα μας τα πει στο όταν θα παρουσιάσει το “Ζάππειο ΙΙΙ” – αυτό με τα “Ζάππεια” μην του γίνει συνήθειο μόνο, και στο τέλος γίνουν σαν τα σήκουελ κωμωδιών του κινηματογράφου (όπως το “Η μεγάλη των μπάτσων σχολή 1”, “Η μεγάλη των μπάτσων σχολή 2”, “Η μεγάλη των μπάτσων σχολή 3″ κλπ κλπ κλπ).