Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εμμένει και ζητά κλήτευση όλων όσων αποφάσισαν μαζί του

Δεν ξέρω πόσοι μπήκατε στον κόπο να δείτε χθες ΣΚΑΙ και τους “Φακέλλους” του Παπαχελά.
Ήταν και ο χρόνος τέτοιος με το αμνοερίφιο να βαραίνει τα στομάχια και που όρεξη για real estate…!! – πάντως ένα είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από την κονσέρβα συνέντευξη σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις: ο Απόστολος – Αθανάσιος από τότε που παραχώρησε τη συνέντευξη αυτή εμμένει σταθερά σε ένα πράγμα: να κληθούν μαζί με αυτόν και τα μέλη του ΚΥβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας της εποχής εκείνης.
Και αν κάνουμε και μια σούμα τα τελευταία (όπως τη δήλωση του διωκόμενου “…Η αλήθεια θα λάμψει και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του…”, είπε αναφερόμενος που;;) αλλά και τη μέχρι προ της συλλήψεως στάση του, τότε είναι εμφανές ότι ο Απόστολος – Αθανάσιος δεν υπολόγιζε τους εισαγγελείς και την παρέμβασή τους αλλά είχε κατά νου μόνο τις αποφάσεις των εξεταστικών του Κοινοβουλίου. Των εξεταστικών που δεν βρήκαν κάτι το μεμπτό.
Και τώρα, προκειμένου να προφυλάξει εαυτόν φαίνεται πως θα κινηθεί σε άλλα μονοπάτια, ζητώντας ταυτόχρονα την κλήτευση όλων όσων συμμετείχαν στο ΚΥΣΕΑ της εποχής εκείνης: Παπανδρέου, Βενιζέλο, Σημίτη, Παπαντωνίου, Πάγκαλο, Χρυσοχοΐδη και μια σειρά από άλλα στελέχη της εποχής εκείνης του εκσυγχρονισμού.