Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Άρθρο τουΑπ. Βεσυρόπουλου: "Ας κάνουμε ένα βήμα για μια νέα αρχή"

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου θα είναι αναμφισβήτητα οι πιο κρίσιμες Εθνικές εκλογές της μεταπολίτευσης. Δεν είναι στοίχημα οι εκλογές, ούτε διακύβευμα. Απόφαση είναι και μάλιστα, πολιτική απόφαση, για όσους ζητούν την ψήφο, κυρίως όμως, για όσους και όσες θα τη δώσουν. Ζούμε στα τελειώματα της Μεταπολίτευσης. Κοντά στην επιλογή να πάρουμε τα βουνά ή να δώσουμε ευκαιρία. Μία ευκαιρία όμως, την τελευταία. Σε όποιον την αξίζει, σε όποιον την τιμά.
Η Ημαθία, ο Τόπος μας, πρέπει να βρει το χαμένο δρόμο και τις χαμένες ευκαιρίες, προκειμένου να εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα. Χρειαζόμαστε υποδομές για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα αυτής της νέας εποχής. Η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί, για να έχει ο Τόπος μας μέλλον. Η Ημαθία μπορεί να γίνει η ατμομηχανή της Μακεδονίας.

Στις επόμενες εκλογές οι Ημαθιώτισες και οι Ημαθιώτες καλούνται να απαντήσουν σε ένα δίλημμα: Θα προχωρήσουμε τα επόμενα χρόνια, με τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά, ως μόνη σταθερή δύναμη που δίνει προοπτική και σιγουριά; Ή θα επιλέξουμε τα «παχιά» λόγια και όσους επενδύουν στο χάος και στην απελπισία; Ή σε αυτούς που κραύγαζαν «λεφτά υπάρχουν» και γύρισαν την πλάτη στην Ημαθία;

Δική μου προσωπική επιλογή, ήταν να θέσω τον εαυτό μου στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Πιστεύω βαθιά μέσα μου, ότι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τα δύσκολα, μπορούμε να γεννήσουμε νέες ιδέες, μπορούμε να επανατοποθετήσουμε «χαμένες» αξίες και ήθη, μπορούμε να ξανά δημιουργήσουμε, με στόχο την Ανάπτυξη και την Ευημερία της Ημαθίας.
Είναι μια επιλογή ευθύνης απέναντι στον Τόπο μου, τη νέα γενιά και τη δική μου γενιά. Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι μια νέα ΑΡΧΗ, ένα νέο ΞΕΚΙΝΗΜΑ, το ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ώστε να βάλουμε φρένο στο παλιό, το ξεπερασμένο, το αναχρονιστικό και να στήσουμε τη γέφυρα που θα μας οδηγήσει στη Νέα Εποχή.
Με την υποψηφιότητα μου θέλω να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι νέοι άνθρωποι, οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες, οι αυτοδημιούργητοι που δεν προέρχονται από πολιτικά τζάκια, μπορούν και πρέπει να πρωταγωνιστήσουν στα πολιτικά δρώμενα του Τόπου μας. Μπορούν να συμμετάσχουν ενεργά στην πολιτική, με αυξημένο ρόλο και αρμοδιότητες. Χωρίς τις γκρίνιες και τη μιζέρια που μέχρι σήμερα χαρακτηρίζουν το πολιτικό σκηνικό του νομού μας, αλλά με κυρίαρχο στοιχείο την πίστη στις μεγάλες δυνατότητες που έχουμε ως κοινωνία. Για αυτό αποφάσισα να ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ, για να καταφέρουμε μαζί, με τη δική σας συμβολή, να περάσουμε στη Νέα Εποχή, κάνοντας μια καινούρια ΑΡΧΗ.
Για μένα αποτελεί πρόκληση να αποδείξω έμπρακτα σε όλους του Ημαθιώτες, ότι αξίζει να με εμπιστευτούν.
Όλοι μαζί, αλλάζουμε νοοτροπία, χτίζουμε το μέλλον μας!