Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ψηφοδέλτια των κομμάτων στην Ημαθία: ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοινώθηκε από τον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς το ψηφοδέλτιο της Ημαθίας.
Υποψήφιοι βουλευτές είναι οι εξής:
-Καρανίκα Ξανθούλα, Ιδιωτική Υπάλληλος (Αλεξάνδρεια)
– Μώρας Γιώργος, Ιδιωτικός Υπάλληλος (Νάουσα)
– Ορφανίδης Κώστας, Αγρότης (Νάουσα)
– Πύρκας Κώστας, Υπάλληλος Εθνικής Τράπεζας (Βέροια)
– Σιδηροπούλου Κική, Πτυχιούχος ΤΕΙ πρώην υπάλληλος οικονομικού τμήματος Νοσοκομείου Βέροιας
– Χαμπίδης Δημήτρης, Γεωπόνος Ιδιώτης (Βέροια)
Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

Μετά από τις ποικίλες πιέσεις και την απαίτηση του λαού μας να μιλήσει, να εκφραστεί και να επιλέξει οι εκλογές αποτελούν πραγματικότητα.
Έρχονται μετά από δυο χρόνια πρωτοφανούς δυσαρμονίας της λαϊκής βούλησης με τις ασκούμενες πολιτικές.
Η ουσία της επικείμενης πολιτικής μάχης είναι πασιφανής. Ή θα αναδειχθεί ένας νέος συνασπισμός εξουσίας, με δυνατή Αριστερά, για να καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση και να ξεφύγουμε από το μνημόνιο της χρεοκοπίας ή συγκυβέρνηση και συνέχιση του μνημονίου της λιτότητας και της καταστροφής.
Ο λαός μας με την εμπειρία των τελευταίων ετών είναι αρκετά ώριμος για να παρακάμψει στους εκβιασμούς και τις πιέσεις.
Κατανοεί σε σημαντικό βαθμό ότι η έξοδος από την κρίση βρίσκεται προς τ’ αριστερά.
Κατανοεί ότι βρίσκεται μπροστά στη μεγάλη στιγμή, να ανατρέψει τις πολιτικές που οδήγησαν στην κρίση και στο αδιέξοδο. Μπορεί αυτή τη στιγμή να την αξιοποιήσει για την ανάσταση της ελπίδας που αφορά το παρόν και το μέλλον του, αλλά και για να στείλει τα αντίστοιχα μηνύματα στους λαούς και τους ισχυρούς της Ευρώπης.
Δίνουμε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στην Ημαθία. Ονόματα ανθρώπων της εργασίας, της συμμετοχής στα κοινά και των κοινωνικών αγώνων. Ανθρώπων που γνωρίζουν τα πραγματικά προβλήματα της περιοχής και μπορούν να βοηθήσουν καθοριστικά στην ανάπτυξή της.
Θεωρούμε οι πολίτες της Ημαθίας, οι πολίτες των Δήμων της Βέροιας, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που άσκησε κατά γενική ομολογία την πλέον ουσιαστική και συνεπή αντιπολίτευση, τη δύναμη που παρουσιάζει ένα εναλλακτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης και να εκφραστούν στις εκλογές της 6ης Μαΐου δια μέσου αυτών των προσώπων με ένα γνήσιο και αυθεντικό τρόπο.