Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Σε Νάουσα και Βέροια σήμερα ο Αποστόλης Βεσυρόπουλος

Στη Νάουσα για τον εορτασμό της 190ης επετείου από την Απελευθέρωση της πόλης βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ) Αποστόλης Βεσυρόπουλος.
Επίσης βρέθηκε στην παρουσίαση των υποψηφίων της ΝΔ Ημαθίας, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την ΝΟΔΕ, με καλεσμένο τον Ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γεώργιο Παπαστάμκο.
Στον σύντομο χαιρετισμό που απήυθυνε προς τα στελέχη του κόμματος μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:
Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, για την ιδιαίτερη τιμή που μου έκανε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο νίκης της Νέας Δημοκρατίας.
Δική μου προσωπική επιλογή, ήταν…

να θέσω τον εαυτό μου στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Πιστεύω βαθιά μέσα μου, ότι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τα δύσκολα, μπορούμε να γεννήσουμε νέες ιδέες, μπορούμε να επανατοποθετήσουμε «χαμένες» αξίες και ήθη, μπορούμε να ξανά δημιουργήσουμε, με στόχο την Ανάπτυξη και την Ευημερία της Ημαθίας.

Σήμερα ξεκινάμε τον αγώνα. Με δύναμη, με το κεφάλι ψηλά, με καρδιά και χέρια καθαρά, με ειλικρίνεια, θέληση και σκληρή δουλειά.
Για την Ημαθία, για την Ελλάδα. Για να διορθώσουμε αυτά που μας στεναχωρούν και μας πληγώνουν. Για να δημιουργήσουμε την ποιότητα ζωής που μας αξίζει, να διεκδικήσουμε όσα μας στέρησαν και όσα μας ανήκουν. Για να ανακτήσουμε την εθνική μας περηφάνια, την εθνική μας αξιοπρέπεια, την ισονομία, την ελπίδα.
Ξεκινάμε λοιπόν: Αλλάζουμε νοοτροπία, χτίζουμε το μέλλον μας.