Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εισαγγελέας για το θέμα της επίθεσης στον φωτορεπόρτερ

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις συνθήκες τραυματισμού του προέδρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος (ΕΦΕ), Μάριου Λώλου, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου. Με εντολή της Ελένης Ράικου, αναμένεται να μεταβούν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση δύο εισαγγελείς, ενώ παρουσία εισαγγελέα θα διεξαχθεί και η Ένορκη Διοικητική Εξέταση, που διατάχθηκε για την υπόθεση.
Νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε γνωστοποιήσει ότι διενεργείται κατεπείγουσα δικαστική έρευνα, παρουσία εισαγγελέα, προκειμένου να μην υπάρξει αμφιβολία για το αδιάβλητο του πορίσματος σχετικά με τις συνθήκες τραυματισμού του προέδρου της ΕΦΕ.
Να αναφέρουμε ότι σήμερα το μεσημέρι (γύρω στη 1) βγήκε στην “Ελληνοφρένεια” – στον REAL FM – η σύντροφος του Λώλου, η οποία και ανέφερε πως ήδη έχουν αποφασίσει να κινηθούν δικαστικά κατά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και κατά του αρχηγού της ΕΛ. ΑΣ. αφού θα τους πάνε στα δικαστήρια ως ηθικούς και πολιτικούς αυτουργούς για τη επίθεση κατά του φωτορεπόρτερ.