Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής της Ποδηλατοδρομίας

Όπως αναφέρεται στο πολύ καλό blog των Τρικάλων, αλλάζει τελικά η ημερομηνία διεξαγωγής της Ποδηλατοδρομίας.
Αντί για την 22α Απριλίου θα διεξαχθεί την 29η του μήνα.
 
Η ακριβής διαδρομή είναι: Τρίκαλα – Κορυφή – Νεοχωρόπουλο – Αλεξάνδρεια – οδός Βετσοπούλου – Παλιά Εθνική οδός προς Θεσσαλονίκη – Στροφή 44 – Πλατύ – Τρίκαλα.  
 
Στην Αλεξάνδρεια θα γίνει εικοσάλεπτη στάση για ξεκούραση μπροστά στην Αγροτική Τράπεζα, όπου τους ποδηλάτες θα υποδεχθεί με ”μπουφέ” η Δημοτική Αρχή.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, που σκοπό έχει την προώθηση και την διάδοση της ομαδικότητας και του εθελοντισμού, έννοιες που συντελούν στην ευρύτερη κοινωνική ενεργοποίηση – ευαισθητοποίηση.
Στην ποδηλατοδρομία μπορούν να πάρουν μέρος… πολίτες (άντρες και γυναίκες) των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής, από 10 ετών και πάνω. Για τους ανήλικους είναι απαραίτητη η γραπτή συγκατάθεση (υπεύθυνη δήλωση) των γονέων
Σημείο συγκέντρωσης, εκκίνησης και τερματισμού: Κοινοτικό Κατάστημα Τρικάλων. Πριν την έναρξη της ποδηλατοδρομίας θα μοιραστούν μπλουζάκια και καπελάκια στους ποδηλάτες.
Τους ποδηλάτες θα συνοδεύει σε όλη τη διαδρομή η Τροχαία, Γιατρός και εθελόντριες οι οποίες θα τους προσφέρουν νερά και αναψυκτικά. Με τον τερματισμό θα κληρωθεί για τους συμμετέχοντες ένα ποδήλατο, ένα mountainboard και ένα radiocd.
Οργάνωση: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ”ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” Τρικάλων Ημαθίας 
Για την καλύτερη και αρτιότερη οργάνωση της 2ης ποδηλατοδρομίας, καλούνται όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, να το δηλώσουν μέχρι την Πέμπτη 26 Απριλίου, στα γραφεία του Συλλόγου (καθημερινά 09.00 – 12.00) και στο Κοινοτικό Κατάστημα Τρικάλων τηλ: 23330 81204Πληροφορίες: τηλέφωνο 6974313934