Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

2 συλλήψεις σήμερα στην Αλεξάνδρεια για κλοπή αυτοκινήτου

Συνελήφθησαν σήμερα (12.03.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, από Αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, δύο ημεδαποί 16 και 34 ετών για κλοπή Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου.

Ειδικότερα, επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Βέροιας (ύψος Νέας Νικομήδειας), αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας αρχικά επιχείρησαν να σταθμεύσουν για έλεγχο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι προαναφερόμενοι. Ο 16χρονος οδηγός του οχήματος δε συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης,…

ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την Αλεξάνδρεια παραβιάζοντας δύο ερυθρούς σηματοδότες, όπου το όχημα ακινητοποιήθηκε σε στύλο της Δ.Ε.Η.. Οι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως κατόπιν αναζητήσεων συνελήφθησαν.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το όχημα είχε αφαιρεθεί από τους δράστες βραδινές ώρες της 11/12.03.2012 από τη Σκύδρα Πέλλας. Επιπλέον, σε βάρος του 16χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Κ.Ο.Κ..
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.