Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συνάντηση Χαλκίδη με τον διοικητή του ΟΓΑ

Δελτίο τύπου
Ο Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μιχάλης Χαλκίδης, συνεπής στο χρόνο και την υπόσχεσή του συναντήθηκε σήμερα με το Διοικητή του ΟΓΑ προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στο αδιέξοδο που δημιουργήθηκε από την εγκύκλιο του Διοικητή η οποία αφορά στο θέμα της καταβολής ασφαλιστικής εισφοράς 1.300 ευρώ περίπου στον ΟΓΑ από τον εργοδότη – αγρότη ανά εξάμηνο για κάθε αλλοδαπό εργάτη που απασχολεί.
Η διαρκής επαφή και συνεργασία του Βουλευτή με τους Προέδρους των Συνεταιρισμών του Νομού, τους εκπροσώπους των εμπλεκόμενων φορέων και την «Αυθόρμητη Κίνηση Αγροτών» δεν άφησε περιθώρια χαμένου χρόνου.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012, παρουσία των παραπάνω γνωστοποιήθηκε από τον Διοικητή, πως η έκδοση της εν λόγω εγκυκλίου δεν είναι τίποτε περισσότερο από την εφαρμογή σχετικού νόμου που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το Νοέμβριο του 2011.
Για μια ακόμη φορά, έρχεται στο προσκήνιο η αντιαγροτική πολιτική της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Αποτελεί πλέον αρμοδιότητα του Υπουργού Εσωτερικών να καταθέσει σχετική τροποποίηση, ώστε να ανακληθεί η εγκύκλιος αυτή.
Καλούμε, λοιπόν, τον αρμόδιο Υπουργό να καταθέσει άμεσα στη Βουλή τροποποίηση, ώστε να δοθεί ένα τέλος στην αγωνία των αγροτών μας.