Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Που να ακούσουν και για τα κατοστάρικα!!!

Γέμισε η 3η κυψέλη του ΧΥΤΑ Λάρισας και οι άνθρωποι εκεί ψάχνουν να βρουν λύση για το πως θα συνεχιστούν τα έργα επέκτασης που έχουν σταματήσει λόγω έλλειψης κονδυλίων. Χθες μάλιστα έγινε συνάντηση μεταξύ Περιφερφειάρχη Θεσσαλίας και των υπευθύνων για το θέμα.

Αυτή είναι η είδηση.
Την οποία την άκουσα σήμερα το απόγευμα στο ραδιόφωνο της ΕΤ3, στον 102 FM, σε εκπομπή στην οποία μίλησαν για το θέμα.
Σε κάποια φάση όμως ένας εκ των υπευθύνων είπε ότι το κόστος μεταφοράς είναι μεγάλο ήδη και πως πρέπει να βρεθεί και για αυτό λύση. Και έκανε λόγο για 30 ή 40 ευρώ, δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό.
Μεγάλο ποσό τα 30 ή 40 ευρώ;;;; Μεγάλο;;
Που να ακούσουν και για τα κατοστάρικα που ακούγονται στην Ημαθία δηλαδή…

σημείωση:
όπως είπε ο συνεντευξιαζόμενος ο ΧΥΤΑ της περιοχής είναι ένας από τους πρώτους που έγιναν στη χώρα μας, πριν από αρκετά χρόνια.
σημείωση 2: για τον δικό μας ΧΥΤΑ (αυτόν που συζητείται τα τελευταία 300 χρόνια δηλαδή) είχαμε κάποτε μια ενδιαφέρουσα κουβέντα με ανθρώπους που το κατέχουν το θέμα και έχουν εμπεριστατωμένη άποψη. Συμφωνήσαμε, κάποια στιγμή στο μέλλον, να μας την παρουσιάσουν για να την παρουσιάσουμε και εμείς μέσα από την “Περισκόπηση”, γιατί και εμείς – όπως και το 90% των Ημαθιωτών – έχουμε μαύρα μεσάνυχτα για το θέμα και για το τι παίζεται εκεί επάνω, δίπλα στο φράγμα.