Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ξεκινά ο Χόρστ

Πιάνει δουλειά ο Χόρστ.
Αυτό αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας και προσδιορίζουν ως πρώτο τομέα την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής αλλά και την αναζήτηση ακινήτων και καταθέσεων που έχουν Έλληνες στο εξωτερικό.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι η φοροδιαφυγή ή οι κααθέσεις που “βγήκαν” στο εξωτερικό. Πόσα να είναι τα λαμόγια που δεν πληρώνουν; 500, 1000, 1.000.000; Αυτά μπορούν να τα βρουν και μάλιστα εύκολα, με μια σειρά από διασταυρώσεις δεδομένων.
Το πρόβλημα είναι η εκχώρηση που έγινε
Γιατί όλα αυτά που υποτίθεται ότι θα κάνουν…

τα μέλη της “ομάδας κρούσης” του Χόρστ μπορούν άνετα να το κάνουν εδώ και χρόνια οι Έλληνες. Όμως δεν το έκαναν αφού ήταν δεσμευμένοι από μια σειρά από διευκολύνσεις που αγγίζουν την μικρή και μεγάλη διαπλοκή. 

Δεν υπήρχε όμως η πολιτική βούληση για να γίνει αυτό, γιατί το …πολιτικό κόστος ήταν μεγάλο. Αυτό που ενδιέφερε ήταν πρωτίστως “τα κόμμα να κερδάει…” (κατά παράφρασιν του γνωστού “ο Θρύλος να κερδάει…” που είχε πει γνωστός παράγοντας του ποδοσφαίρου). Τη συνέχεια της ρήσης τη γνωρίζουμε άπαντες!
πάντως παράπονο δεν πρέπει να έχετε! Για τον Χόρστ και τον ρόλο που θα είχε σας τα έχουμε πει εδώ και πολύ καιρό! Δείτε ΕΔΩ