Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Νάουσα: ξεκινούν οι αιτήσεις για ελαιόλαδο και ρύζι σε λογικές τιμές

Από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης του δήμου Νάουσας ανακοινώθηκαν τα εξής: “Ύστερα από την πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πολιτών από την περιοχή του Διευρυμένου Δήμου Νάουσας, ο τόπος όλος γέμισε από φθηνές πατάτες Ελλήνων παραγωγών από τον Αρχάγγελο Πέλλας και από το Νευροκόπι. Σκοπός μας ήταν να πετύχει το «κίνημα της πατάτας» και στο Δήμο Νάουσας και πέτυχε.
Ουρές σχηματίστηκαν στη Νάουσα, στην Επισκοπή, στον Κοπανό, στο Αγγελοχώρι, από τους πολίτες του Δήμου μας, για την πώληση πατάτας σε τιμή κόστους. Τρεις μεγάλες νταλίκες και δυο μικρότερες άδειασαν εντελώς. Και συνεχίζουμε με…
ακόμη 25 τόνους σε Χαρίεσσα και Μαρίνα. Περισσότεροι από 140 τόνοι διατέθηκαν στο Δήμο μας, χάρη στη διάθεση των εθελοντών για προσφορά, και με τα χαμόγελα των πολιτών, που είχαν μια καλή λέξη να πουν για την κίνηση αυτή. Το «ευχαριστώ» και μόνο που το ακούγαμε, ήταν μια ανταμοιβή για όλους εμάς τους εθελοντές, που προσφέραμε τα μέγιστα για την επίτευξη του στόχου μας. Και όλοι μας, εθελοντικά και συνεχίζουμε ακάθεκτοι και με άλλα προϊόντα.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πολιτών από την περιοχή του Διευρυμένου Δήμου Νάουσας, δημιουργήθηκε από μια «γροθιά» ανθρώπων το Φεβρουάριο, που στόχος τους ήταν να επεμβαίνει δυναμικά και όχι λεκτικά….. Και αποδείξαμε ότι μπορούμε. Η στήριξη του κόσμου, μας έδωσε και συνεχίζει να μας δίνει δύναμη και θέληση να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες μας, μακριά από τις κομματικές και προσωπικές πεποιθήσεις του καθενός. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την «επανάσταση του καταναλωτή» προς όφελος όλων μας. Όλοι μαζί μπορούμε, και όσοι θέλουν μπορούν να συμμετέχουν στο βαθμό που μπορούν. Η Εθελοντική Ομάδα καλεί όλους εσάς που θέλετε να συμμετέχετε ενεργά και εθελοντικά.
Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας προς την ομάδα μας και τις δράσεις της.
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΡΥΖΙ
Σειρά έχει το ελαιόλαδο (έξτρα παρθένο) και το ρύζι. Οι αιτήσεις για παραγγελίες ξεκινούν από τη Δεύτερα 26 Μαρτίου, τις ώρες 9 το πρωί μέχρι και την 12 το μεσημέρι στο χώρο του ΚΑΠΗ του Δήμου Νάουσας“.