Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Μόλις ξεκίνησαν τα όργανα

Το …γλέντι με τις δημοσκοπήσεις μόλις ξεκίνησε.
Δείτε τις …διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα και θα καταλάβετε τι εννοούμε.
Ανάλογα με το ποιος πληρώνει, ανάλογα με το που θα δημοσιευτούν, ανάλογα με την πιο πρόσφορη μέθοδο που χρησιμοποιείται για να εξαχθούν τα αποτελέσματα, ανάλογα με τα ερωτήματα που θα “στηθούν” για να τεθούν και φυσικά ανάλογα με το χρόνο που θα δημοσιοποιηθούν, θα έχουμε και το αντίστοιχο αποτέλεσμα.
Έχουμε πει πολλές φορές τι παίζεται με τις δημοσκοπήσεις. Για αυτό και τις θεωρούμε πλήρως αναξιόπιστες. Να αναφέρουμε τον πιο απλοϊκό (και νόμιμο) τρόπο; Αν θέλω να “βγάλω” ΝΔ θα κάνω 300 τηλεφωνήματα στη Λακωνία, 50 στις Σέρρες και καμιά 30αριά στην Α’ Αθηνών. Και για ξεκάρφωμα ακόμη 50 σε όλη τη χώρα. Εσείς τι λέτε να βγάλω μετά από μια τέτοια ιστορία; ΚΚΕ-ΜΛ ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ;
Αν θέλω ψηλά το ΚΚΕ θα πάω Κεφαλλονιά ή Λέσβο. Δεν θα πάω στη Φλώρινα!
Και να ΄τες οι πανελλαδικές τηλεφωνικές!
Λένε ότι η Μπακογιάννη είναι οριακά για να μπει. Για τράβα ρε αδερφέ στα Χανιά και ρώτα και έλα μετά να μου πεις αν δεν πιάσει 3%.

Γιαυτό λέμε ξανά, αφήστε τους να χτυπιούνται όσο θέλουν και τη στιγμή της κάλπης θυμηθείτε ποιος έκανε τι, ποιος σας έχει στερήσει το χαμόγελο από τα χείλη, ποιος έβαλε την υπογραφούλα του και που και μετά …καλό βόλι. Τόσο απλά!