Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Λέσχη αυτοκινήτου Βέροιας: Το άθλημα θα σωθεί μόνο με πράξεις και προσπάθειες και όχι με αποχή!

Άμεση είναι η αντίδραση της Λέσχης Αυτοκινήτου Βεροίας στο θέμα που δημιουργήθηκε και αφορά τις διαφοροποιήσεις των παραβόλων συμμετοχής σε σχέση με το 2011. Το κάλεσμα του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. για αποχή των αγωνιζομένων από τους αγώνες ραλλύ, μπορεί να φαντάζει δίκαιο με την πρώτη ματιά, αποτελεί όμως αδιέξοδο καθώς δεν ωφελεί ουσιαστικά κανέναν. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς ο μόνος ζημιωμένος την δεδομένη στιγμή είναι η Λ.Α.Β., η οποία καλείται να διοργανώσει το 18ο Ράλλυ Φίλιππος κάτω από τις πλέον δυσμενής συνθήκες.
Έτσι αμετάκλητη θέση της Λ.Α.Β., είναι πως στους δύσκολους, όχι μόνο οικονομικά, καιρούς που διανύουμε το σύνθημα πρέπει και μπορεί να είναι μόνο ένα:

«Όλοιμαζί θα μπορέσουμε» καθώς το απόλυτο ζητούμενο για την Λέσχη Αυτοκινήτου Βεροίας είναι η σύνθεση και όχι ο διχασμός. Έτσι πάρθηκε άμεσα μια γενναία απόφαση, η οποία διαφοροποιεί την θέση της από την αλλαγή στο κόστος του παράβολου συμμετοχής. Το Δ.Σ. κατανοώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγωνιζόμενοι προσπαθεί να «εξομαλύνει» την χρηματική διαφορά, προσφέροντας πριμ εκκίνησης ανάλογα με τον αριθμό των πληρωμάτων που θα δηλώσουν συμμετοχή.
Έτσι τα παράβολα συμμετοχής μπορούν να διαμορφωθούν ως εξής:

Συμμετοχές Πριμ Έως 1600 κ.εκ. 1600 κ.εκ. και άνω
Έως 24 0 € 320 € 400 €
Από 25 έως 29 30 € 290 € 370 €
Από 30 έως 35 50 € 270 € 350 €
Από 36 έως 39 70 € 250 € 330 €
Από 40 και πάνω 90 € 230 € 310 €

Προϋπόθεση για να ισχύσουν τα παραπάνω είναι η κατάθεση (τουλάχιστον) του παραβόλου ασφάλισης με την δήλωση συμμετοχής και η επικύρωση της συμμετοχής στον Διοικητικό – Τεχνικό Έλεγχο.
Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους αγωνιζόμενους να λάβουν μέρος στο 18ο Ράλι ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2012, δείχνοντας έτσι την εκτίμησή τους στην προσπάθεια της Λέσχης μας και ανοίγοντας τον δρόμο προς τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν την ίδια τακτική.
 Το άθλημα θα σωθεί μόνο με πράξεις και προσπάθειες και όχι με αποχή!