Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Και αλεύρι από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

ΟιΚατερινιώτες ξανά σε …δράση!
Η “Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας” ανακοίνωσε ότι αναζήτησε ελληνικούς κυλινδρόμυλους οι οποίοι λειτουργούν σε συνεταιριστική βάση. Στη χώρα μας λειτουργούν δύο τέτοιοι μύλοι. Οι αλευρόμυλοι Δομοκού και Κιλκίς.
Όπως συγκεκριμένα αναφέρει η Ομάδα, “οι προσφορές και των δύο συνεταιρισμών ήταν άκρως ελκυστικές και η ποιότητα των προϊόντων τους άριστη“. ‘Ελαβαν δείγματα αλεύρων από τους συνεταιρισμούς τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από έμπειρο αρτοποιό της πόλης της Κατερίνης και νοικοκυρές και τελικά αποφάσισαν να επιλέξουν το λευκό αλεύρι για όλες τις χρήσεις του ΕΑΣ Κιλκίς, λόγω των εορτών του Πάσχα (χρήση στα τσουρέκια). Το ελαφρώς κίτρινο αλεύρι (70%) του αλευρόμυλου Δομοκού αναφέρουν πως θα το παραγγείλουν στο άμεσο μέλλον, όχι μόνο για να στηρίξουν τους παραγωγούς της περιοχής, αλλά για την άριστη ποιότητα του προϊόντος, κατάλληλο ειδικά για ψωμί.
Παραγγελίες για αλεύρι γίνονται δεκτές από χθες το βράδυ μόνο μέσω διαδικτύου και σε καμία περίπτωση μέσω απλού email η τηλεφωνικά. Η μέγιστη ποσότητα ανά παραγγελίας είναι τα 100 κιλά (20 Χ 5 Kgr).
Παραγγελίες καθώς και λεπτομέρειες για τη νέα πρωτοβουλία της “Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας” μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ, στην ιστοσελίδα της Ομάδας.