Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Επιστημονική ημερίδα με θέμα: "Προβληματική χρήση του Διαδικτύου, Πρόληψη και Αντιμετώπιση"

Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Νάουσας η επιστημονική ημερίδα με θέμα:  “Προβληματική χρήση του Διαδικτύου, Πρόληψη και Αντιμετώπιση”. 
Τη Διοργάνωση της Ημερίδας είχε το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δ. Νάουσας, η ΚΕΠΑΠ Δ. Νάουσας  και ο Δήμος  Νάουσας. Την επιστημονική επιμέλεια είχε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Ημαθίας ΠΡΟΣΒΑΣΗ.
Ομιλητές ήταν η κα. Φανή Μπασιούρη, ψυχολόγος, επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Ν. Ημαθίας, η κα. Μελτίνη Χριστοδουλάκη, νομικός, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Ινστιτούτου Τεχνολογίας και Έρευνας Ηρακλείου Κρήτης, ο κ. Σταυρόπουλος Βασίλης, κλινικός ψυχολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνος του τμήματος για την Προβληματική Χρήση του Διαδικτύου , στο 18 ΑΝΩ του ΨΝΑ, και η κα. Κάκια Νικολάου, ψυχίατρος, επιμελήτρια Α΄ του ΕΣΥ, υπεύθυνη του Τμήματος Αποκατάστασης Εξαρτημένων Ατόμων του ΨΝΘ, του προγράμματος ΙΑΝΟΣ.
Στην ημερίδα παραβρέθηκαν πολλοί γονείς, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι φορέων.
Τον συντονισμό της ημερίδας είχε η κα. Σέβη Γεωργιάδου, κοινωνική λειτουργός, επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ν. Ημαθίας.
πηγή: imathia.gr