Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Έφυγαν οι επενδυτές! Με τι μυαλά θα πάμε μπροστά μωρέ;;

Ας κάνουμε μια υπόθεση ..εργασίας (γιατί μόνο ως τέτοια τη δεχόμαστε!): ότι το Μνημόνιο είναι σωστό, ότι βρισκόμαστε στο δρόμο του Θεού και ότι όλα θα πάνε καλά και η χώρα θα ανανήψει κάποια στιγμή μέχρι το 2020-2025 (αν τα κάνουμε όλα).
Και ας θεωρήσουμε γεγονός αδιαμφισβήτητο και οριστικό την αποχώρηση (πριν καλά – καλά στεγνώσουν τα μελάνια από τις ανακοινώσεις) των Ινδών από την ΣΕΚΑΠ.
Με τι μυαλά μωρά ωρε κουτοπόνηροι προσπαθούμε να σωθούμε; Πάλι με “δημιουργικές λογιστικές”; Πάλι με greek statistics ή greek economics; Πάλι τις ίδιες μ@λ@κίες θα κάνουμε;; Πως να έρθει μωρέ ο ξένος να επενδύσει, πως να εμπιστευτεί το Δημόσιο που θέλει να πουλήσει (να “σκοτώσει” θα έπρεπε να γράψουμε, αλλά είπαμε ότι δεχόμαστε ως καλό το Μνημόνιο);
Γιατί όμως έφυγαν οι Ινδοί επενδυτές;

Η ινδική εταιρία την …κοπάνησε και καλά έκανε γιατί βρήκε και πράγματα (που σύμφωνα με το Ελληνο-ινδικό Επιμελητήριο) δεν της είχαν αποκαλυφθεί.
Ψιλοπράγματα όμως! Όπως ας πούμε κάτι ψιλοχρέη της ΣΕΚΑΠ από φόρους, περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ. Ή μια ψιλοοφειλή στο αμερικανικό Δημόσιο, από την εποχή που η ΣΕΚΑΠ είχε ανοίξει πανιά στην αγορά των ΗΠΑ.