Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Έκλεισε ένα ακόμη θέμα με μια ακόμη γερμανική εταιρία (και όχι όποια κι όποια)

Σημείωση μας: με τα λεφτά και τον χρόνο που τόοοοσα χρόνια χάθηκαν τι θα γίνει; Π.χ. το Μετρό των Αθηνών άργησε σε κάποια στάδια του, μόνο και μόνο επειδή κάποιοι πρυτάνεις (που προφανώς είχαν… ενδιαφέροντα) επέλεξαν συστήματα της Siemens που ήταν ασύμβατα με παρόμοια άλλων εταιριών!!
Η είδηση:
Συγγνώμη από τη Siemens, 700 νέες θέσεις εργασίας, 170 εκ. ευρώ (και 100 υποτροφίες) περιλαμβάνει η συμφωνία του ελληνικού κράτους με τη γερμανική εταιρεία, που αποκαλύπτει «Το Βήμα». Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία «έκλεισε οριστικά» την Πέμπτη το βράδυ.

Το τελικό κείμενο θα εγκριθεί από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Ευάγγελο Βενιζέλο για να εισαχθεί στο υπουργικό συμβούλιο. Στη συνέχεια θα κυρωθεί από την ελληνική Βουλή.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές στο πολυσέλιδο κείμενο της συμφωνίας κατέληξαν αργά το βράδυ της Πέμπτης από την ελληνική πλευρά…
ο κ.κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος νομικός και επικεφαλής των διαπραγματεύσεων, η κυρία Χ. Μανωλοπούλου (σύμβουλος Βενιζέλου) και η πρέσβης κυρία Μαρία Θεοφίλη.
Από τους Γερμανούς παρόντες ήταν οι κ.κ. Ρ. Σικέλλης, νομικός σύμβουλος της γερμανικής εταιρείας στην Ελλάδα, Φ. Γκλόκνερ (από το νομικό τμήμα στη Γερμανία) και άλλο μεγαλοστέλεχος της Siemens, που βρίσκεται αμέσως μετά τον Π. Σόλμσεν, Σ. Μπρέχαρτ. Όλα τελείωσαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις της τελευταίας στιγμής.
από “Το Βήμα”