Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ξεκινά το "Κοινωνικό Φαρμακείο" στην Αλεξάνδρεια – καλούνται όσοι μπορούν να προσφέρουν φάρμακα

Ένα σημαντικό θέμα, αυτό της λειτουργίας του “Κοινωνικού Φαρμακείου” ξεκινά στην Αλεξάνδρεια.

Έτσι σήμερα απεστάλη από το Δήμο στα τοπικά ΜΜΕ και blogs η πρώτη πρόσκληση για την προσφορά φαρμάκων από δημότες στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας.
Μια μόνο σημείωση και πρόταση από την “Περισκόπηση”: να μην ενταχθούν μόνο ανασφάλιστοι και άστεγοι. Να βρεθεί τρόπος να ενταχθούν και όσοι αδυνατούν πραγματικά να πληρώσουν τα φάρμακά τους. Γιατί με τη σύνταξη του ΟΓΑ, δεν βγαίνει ο μήνας!!!
Διαβάστε την πρόσκληση και αν μπορείτε συνεισφέρετε και εσείς:
“Με στόχο την ενίσχυση με φαρμακευτικό υλικό του Κοινωνικού Φαρμακείου, που θα τεθεί σε λειτουργία στο αμέσως προσεχές διάστημα με τη συνδρομή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αλεξάνδρειας και υπό την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας, ο δήμος Αλεξάνδρειας καλεί τους πολίτες που έχουν στην κατοχή τους φάρμακα που δεν χρησιμοποιήθηκαν και δεν έχουν λήξει, ακόμη και μερικώς χρησιμοποιημένα, εφόσον δεν τα χρειάζονται, να τα παραδώσουν στο Κοινωνικό Φαρμακείο που συστεγάζεται με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του δήμου, επί της οδού Παπάγου 25 (έναντι του υποκαταστήματος της ΔΕΗ Αλεξάνδρειας).
Ώρες παράδοσης των φαρμάκων: κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, από 07.00 μ.μ. έως 08.15 μ.μ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23330-53045.
Υπεύθυνος εθελοντής φαρμακοποιός, με τη βοήθεια εθελοντή βοηθού φαρμακείου θα παραλαμβάνει το φαρμακευτικό υλικό, με σκοπό τη δωρεάν διάθεσή του σε ανασφάλιστους και άστεγους πολίτες της ευρύτερης περιοχής του δήμου Αλεξάνδρειας.”