Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εθελοντισμός και δράσεις στην περιοχή μας: Κυριακή 18/3, Κέντρο Αλεξάνδρειας – Κυριακή 1/4, Εκβολές Λουδία

Φυσικά, υπάρχει και η εκδήλωση με θέμα “Ο Εθελοντισμός στη ζωή μας”, αύριο Πέμπτη 15 Μαρτίου στις 6, με προσκεκλημένη τη Βούλα Πατουλίδου.
Κυριακή 18 Μαρτίου 2012: Καθαρισμός στην πόλη της Αλεξάνδρειας από την Ομάδα Εθελοντών
Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, μέλη της Ομάδας Εθελοντών του δήμου Αλεξάνδρειας με τη συνδρομή της δημοτικής υπηρεσίας καθαριότητας, θα προβούν σε καθαρισμό των πινακίδων οδικής κυκλοφορίας και αφισών από κολώνες της ΔΕΗ και ταμπλό, στο κέντρο της Αλεξάνδρειας (Βετσοπούλου, πεζόδρομος-Εθνικής Αντίστασης, Νικ. Πλαστήρα Αριστοτέλους, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Γρ. Λαμπράκη και Βιζυηνού). Η Ομάδα Εθελοντών καλεί τους πολίτες να πάρουν μέρος στον εθελοντικό καθαρισμό. Σημείο συνάντησης το δημαρχείο Αλεξάνδρειας στις 4 μ.μ.
Κυριακή 1 Απριλίου 2012: 2η εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού περιοχής εκβολών Λουδία
Με πρωτοβουλία του φορέα διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα και σε συνεργασία με…

τους δήμους Αλεξάνδρειας, Πύδνας-Κολινδρού και Χαλκηδόνας, θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο η 2η εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών του Εθνικού Πάρκου, στις εκβολές του Λουδία την Κυριακή 1 Απριλίου, στις αλυκές Κίτρους την Κυριακή 8 Απριλίου και στο φράγμα της Έλλης στον Αξιό την Κυριακή 29 Απριλίου. Όσες ομάδες, οργανώσεις και πολίτες ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο φορέα διαχείρισης (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310-794811).
Στον καθαρισμό της περιοχής των εκβολών του Λουδία, που ανήκει στα διοικητικά όρια του δήμου Αλεξάνδρειας, θα συμμετέχει και η Ομάδα Εθελοντών του δήμου. Σημείο συνάντησης έχει οριστεί το φυλάκιο του Δασαρχείου (Κυριακή 1 Απριλίου ώρα 10.00 π.μ.), που βρίσκεται στην εκβολή του Λουδία, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Κλειδί. Για τη μετακίνηση των εθελοντών που δεν διαθέτουν ή δεν θα χρησιμοποιήσουν δικό τους μεταφορικό μέσο, ο δήμος Αλεξάνδρειας θα διαθέσει λεωφορείο με ώρα αναχώρησης στις 09.30 π.μ. μπροστά από το δημαρχείο (τηλέφωνο επικοινωνίας: 23333-50147).