Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Χιονισμένο τοπίο ολόκληρη η περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας σήμερα

Ισχυρή η χιονόπτωση που στην περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας ξεκίνησε χθες το βράδυ (γύρω στις 10.30 – 11.00) και συνεχίζεται αδιάκοπα μέχρι τη στιγμή αυτή.

Το ύψος του χιονιού είναι μεγαλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα (το πρωί σε ορισμένα σημεία που μετρήσαμε έφτανε ακόμη και τα 20 εκατοστά).
Θέλει σίγουρα αλυσίδες – μη φοβηθείτε να σας πουν για τις οδηγικές σας ικανότητες, αφού η “μαγκιά” στον οδηγό φαίνεται στην πρόβλεψη ορισμένων πραγμάτων.
Οι κυριώτεροι δρόμοι ακόμη είναι προσπελάσιμοι ενώ γίνεται προσπάθεια να καθαριστούν και μικρότεροι – αν και αυτό είναι δύσκολο γιατί το χιόνι πέφτει συνεχώς.

Πάντως σήμερα είδαμε αρκετά αυτοκίνητα σταματημένα αριστερά και δεξιά, αφού οι οδηγοί τους δεν θέλησαν (καθένας για δικό του λόγο προφανώς) να “φορέσουν” τις αλυσίδες στα οχήματά τους.
Δείτε παρακάτω και ορισμένες εικόνες από την κατάσταση σήμερα το πρωί, κατά σειρά εμφάνισης από οδό Ελ. Βενιζέλου (Πλατύ), παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Βέροιας, Πλατεία Ελευθερίας και οδό Βετσοπούλου (Αλεξάνδρεια)