Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Σήμερα διάγγελμα προς τον Ελληνικό Λαό από τον Πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο

Πάντως αν πει ότι με την υπογραφή της νέας σύμβασης θα υπογράψει ο ίδιος (ομού μετά του Ευάγγελου) σύμβαση με τον Λαό ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ότι ΔΕΝ θα πτωχεύσουμε, ότι ΔΕΝ θα ληφθούν νέα (χειρότερα) μέτρα σε ένα τρίμηνο και ότι οι ξένοι θα σταματήσουν να εκβιάζουν, τότε αύριο η συγκέντρωση στο Σύνταγμα θα πρέπει να γίνει συλλαλητήριο υποστήριξης προς την Κυβέρνηση!!!  
 Αφού μίλησαν στους βουλευτές τους οι 2 εκ των 3 εταίρων (ο τρίτος τι να πει, τα λέει όλα η …σιωπή), τώρα είναι η σειρά του Πρωθυπουργού να απευθυνθεί στον ελληνικό λαό.
Σήμερα το βράδυ λοιπόν έχει προγραμματιστεί το διάγγελμα του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου στον ελληνικό λαό (και επειδή εδώ και τουλάχιστον 23 χρόνια η χώρα άγεται και φέρεται από τα κανάλια και τις δημοσκοπήσεις) το διάγγελμα σίγουρα θα γίνει την ώρα των δελτίων ειδήσεων, κάποια στιγμή από τις 8 μέχρι τις 9 το βράδυ.
Και σε αυτό ο Πρωθυπουργός θα μας μιλήσει και θα προσπαθήσει να μας πείσει για την αναγκαιότητα να ψηφιστεί η πρόσκληση για τη συμμετοχή ιδιωτών στη σωτηρία της χώρας (PSI), η επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της χώρας καθώς και η εξουσιοδότηση στον ίδιο και στον Βενιζέλο ώστε να υπογράψουν τη νέα δανειακή σύμβαση-θηλιά.