Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ο καιρός στη Ημαθία σήμερα και αύριο

Νεφελώδης προβλέπεται για σήμερα ο καιρός στην περιοχή της Ημαθίας, ενώ αύριο θα μας το …χαλάσει ακόμη περισσότερα αφού οι πιθανότητες για βροχόπτωση ανέρχονται στο 92%.

Για σήμερα
στην Αλεξάνδρεια και στη γύρω περιοχή προβλέπονται αραιές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής τις πρώτες βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 14°C.
Στη Βέροια η πρόβλεψη είναι παρόμοια, με τη μέγιστη θερμοκρασία στους 12°C.
Στη Νάουσα για σήμερα προβλέπονται συννεφιά και πιθανότατα βροχόπτωση τις απογευματινές ή βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 10°C.
Για αύριο Καθαρά Δευτέρα

σε όλη την περιοχή της Ημαθίας προβλέπονται βροχοπτώσεις ή ακόμη και χιονόνερο (ή χιόνι σε περιοχές με υψόμετρο) από νωρίς ενώ η θερμοκρασία θα “πέσει» αισθητά. 
Στην Αλεξάνδρεια προβλέπεται βροχόπτωση και θερμοκρασία μεταξύ 4 και 6 °C.
Στη Βέροια υπάρχει πρόβλεψη ακόμη και για χιονόνερο και θερμοκρασία κοντά στο 0°C (νωρίς το βράδυ της Δευτέρας το θερμόμετρο θα δείξει ακόμη και -2 °C.
Τέλος, στη Νάουσα  για αύριο προβλέπονται χιονόνερο ή χιόνι το πρωί, θερμοκρασία 1°C το μεσημέρι ενώ θα πέσει στους -4°C τις πρώτες βραδινές ώρες (και με καιρό αίθριο).
Οι άνεμοι στην Ημαθία αύριο θα είναι ισχυροί και θα φτάσουν ακόμη και τα 6 μποφώρ στα πεδινά (4-5 μποφώρ σε Βέροια και Νάουσα).