Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Θ. Γικόνογλου: η διοίκηση του ΟΕΚ δεσμεύτηκε ότι οι εργατικές στο Πλατύ θα δοθούν πριν το Πάσχα

Δελτίο τύπου απέστειλε ο βουλευτής Ημαθίας (ΠΑΣΟΚ) Θ. Γικόνογλου, αναφορικά με το θέμα της καθυστέρησης που υπάρχει στην παράδοση των εργατικών κατοικιών στο Πλατύ.
Με το θέμα ασχοληθήκαμε και θα εξακολουθήσουμε να ασχολούμαστε, αφού οι κατοικίες είναι στο έλεος των κάθε είδους κλεφτών/λαμογιών, που ρημάζουν και αφαιρούν ό,τι βρεθεί μπροστά τους, απογυμνώνοντας έτσι τις κατοικίες από βασικά πράγματα (όπως ας πούμε τις σωληνώσεις παροχής φυσικού αερίου, που σας είχαμε δείξει πριν καιρό με φωτογραφίες)- οι οποίες είναι έτοιμες.
Ο βουλευτής στο δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:
Αλεξάνδρεια 03-02-2012 
Όπως είναι γνωστό, ο οργανισμός εργατικής κατοικίας (Ο.Ε.Κ) κατασκεύασε στο Πλατύ Ημαθίας εβδομήντα εργατικές κατοικίες, οι οποίες είναι έτοιμες από το καλοκαίρι του 2011 και οι δικαιούχοι περιμένουν την εγκατάστασή τους. Δυστυχώς οι κατοικίες είναι χωρίς προστασία και μέχρι σήμερα αφαιρείται ό, τι είναι εύκολο. Ύστερα από διαβούλευση με τον πρόεδρο του Ο.Ε.Κ, προέκυψε πως υπάρχει πρόβλημα με τη μελέτη εγκατάστασης του αερίου που τελειώνει αυτή τη βδομάδα. Δόθηκε διαβεβαίωση και δέσμευση εκ μέρους της διοίκησης του οργανισμού, ότι οι δικαιούχοι θα πάρουν τα σπίτια τους πριν το Πάσχα.

Μία απάντηση στο “Θ. Γικόνογλου: η διοίκηση του ΟΕΚ δεσμεύτηκε ότι οι εργατικές στο Πλατύ θα δοθούν πριν το Πάσχα”

δεν πιστευω προσωπικα οσο αναφορα το χρονοδιαγραμμα ( ως το πασχα)
να γινει η παραδοση των κατοικιων στους κατοχους.(με αφορα αμμεσα ειμαι ενας απο αυτους)
προσωπικα σε τηλεφωνικες επικοινωνιες μου με το υποκαταστημα του ΟΕΚ με εδρα την πολη της βεροιας δεν ελαβα ποτε καποια απαντηση ως το σε ποιο σταδιο ειναι η τελικη ευθεια για την παραδοση των κατοικιων ,οσο και για το σε ποιο σταδιων βρησκονται εκρεμεις εργασιες .
Χαος αυτο εχω να πω αγαπητοι φιλοι.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.