Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Η Leni Riefenstahl ήταν πραγματικά ερασιτέχνης…!!

Για να δούμε λοιπόν, τώρα που “πέρασαν” απ’ τη Βουλή οι απαιτήσεις των δανειστών μας – δυναστών μας τι ακριβώς θα γίνει.
Γιατί τα πάντα κρίθηκαν με εκβιαστικό τρόπο, αυτόν που προέρχεται από το εξωτερικό, είτε αυτόν που προέρχεται από το εσωτερικό.
Είδαμε και ακούσαμε πολλά χθες. Με κυριότερο από όλα την κατατρομοκράτηση ενός λαού ο οποίος αναζητά τη λύση στο πρόβλημα του ξεπουλήματος της χώρας του.
Οι γκεμπελικές μέθοδοι στο απώγειό τους χθες βράδυ, με διπλό πλάνο στις τηλεοράσεις: στη μισή οθόνη των τηλεοράσεων το πλιάτσικο και οι φωτιές στην Αθήνα και στην άλλη μισή οι υπέρμαχοι του Μνημονίου να ομιλούν για το τι πρόκειται να συμβεί στη χώρα (αν δεν ψηφίσουν οι βουλευτές το ξεπούλημα).
Φυσικά δεν μιλάμε ούτε για την ώρα που ξεκίνησαν τα επεισόδια, ούτε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν οι χιλιάδες διαδηλωτές την Πλατείας και οι 500 αληταράδες που έσπασαν πάλι χθες την Αθήνα. Πλήρης επιτυχία στην πρώτη περίπτωση, πλήρης ανικανότητα και αποτυχία στη δεύτερη. Ούτε η ώρα, ούτε ο τρόπος και το αποτέλεσμα είναι τυχαία γεγονότα…
Και τώρα που πέρασαν τα πάντα, είναι μια καλή ευκαιρία να μας εξηγήσουν όσοι το ψήφισαν:

– αυτά που είπαν για έλλειψη σε πετρέλαιο, τρόφιμα και φάρμακα (αν δεν περνούσε το νομοσχέδιο της ντροπής) τώρα ΔΕΝ θα συμβούν;
Γιατί νομίζω ότι αυτά ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!! Γιατί δεν γνωρίζω πολλούς συνταξιούχους που να μην έχουν δει μείωση στη σύνταξή τους και προτεινόμενη αύξηση στη συμμετοχή στα φάρμακα (ΔΕΝ μπορούν να τα πάρουν οι άνθρωποι, αν τα βρουν στα ράφια των φαρμακείων). Οπότε δεν μπορούν να τα αγοράσουν = έχουν έλλειψη ήδη!!! Επίσης δεν γνωρίζω κάποιον που να βάζει με άνεση πετρέλαιο στο σπίτι του!!! Και τέλος δεν γνωρίζω κανένα που να πηγαίνει στο Σ/Μ και να γεμίζει το καλάθι του άνετα. Όλοι μόνο τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ αγοράζουν, ίσα για να επιβιώσουν.
Ποιά θα είναι λοιπόν η διαφορά;;;
– τώρα θα πάψουν η Μέρκελ, ο Σόϊμπλε και η ευρωπαϊκή παλιοπαρέα να μας εκβιάζουν κάθε δυο μήνες, σε κάθε εκταμίευση;; Τους το υπέγραψαν αυτό;; Ή μήπως μόνο οι υπέρμαχοι του ξεπουλήματος θα υπογράψουν, χωρίς να έχουν το δικαίωμα, ακόμη και για λογαριασμό των επόμενων 500 κυβερνήσεων;;
– τώρα η αγορά θα “χεστεί στο τάληρο”;;; ή μήπως πάλι όλα τα λεφτά που θα φτάσουν στην χώρα θα πάνε για να κλείσουν οι λογαρισμοί των τραπεζών της χώρας, για να σωθούν αυτές;;
– και τελευταίο και σημαντικότερο: τώρα είναι σίγουρο ότι ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ;; Γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι οι χώρες ΔΕΝ χρεοκοπούν!! Αλλά αυτό είναι μια άλλη, πολύ αμαρτωλή ιστορία.