Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Επιστολή μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας στην Όλγα Μοσχοπούλου με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ.

Επιστολή προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Αλεξάνδρειας Όλγα Μοσχοπούλου απέστειλε ο Στ. Γιανναβαρτζής και άλλα μέλη του Επιμελητηρίου Ημαθίας, με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου για το θέμα του κλεισίματος υπηρεσιών στην Αλεξάνδρεια (που έχουν ήδη γίνει ή που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον).

Συγκεκριμένα στην επιστολή – την οποία υπογράφουν συνολικά 10 μέλη της διοίκησης διαφόρων τμημάτων του Επιμελητηρίου Ημαθίας – αναφέρονται τα ακόλουθα:
Προς Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας
Κ. Όλγα Μοσχοπούλου
Αξιότιμη κυρία Πρόεδρος
Με αφορμή την έκτακτη-ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας, μετά την έντονη ανησυχία των πολιτών και των τοπικών φορέων, σχετικά με την κατάργηση ή υποβάθμιση τοπικών καταστημάτων δημοσίων υπηρεσιών και οργανισμών (ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ) αλλά και του κινδύνου περαιτέρω δυσμενών εξελίξεων για τις τοπικές υπηρεσίες, Δ.Ο.Υ., ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΑΕΔ, κλπ., συνεπεία εφαρμογής των μέτρων που προβλέπονται στο νέο Μνημόνιο θα θέλαμε να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας και να δηλώσουμε την θέληση μας να συμβάλουμε με κάθε τρόπο στην αποφυγή αυτής της δυσάρεστης κατάστασης.
Η λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών και των οργανισμών στην πόλη της Αλεξάνδρειας είναι…

άμεσα και άρρηκτα συνδεδεμένη με την οικονομική ζωή της περιοχής και η μετακίνηση ή κατάργηση τους θέτει όχι μόνο σε δυσκολία τους συναδέλφους επιχειρηματίες στην άσκηση της δραστηριότητα τους, αλλά εγκυμονεί και κινδύνους για υποβάθμιση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και ενδεχόμενο πλήγμα στις επιχειρήσεις.
Η ανάπτυξη του Δήμου Αλεξάνδρειας σαν κρίκος ευημερίας της ευρύτερη περιοχής πρέπει να μας απασχολήσει όλους.
Για αυτό το σκοπό θα θέσουμε άμεσα το θέμα στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου για την έκφραση συμπαράστασης, αποστολή των απόψεων στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, καθώς και στα αρμόδια όργανα της Πολιτείας ώστε να δοθεί το στίγμα της αντίδρασης στα προωθούμενα σχέδια και είμαστε στη διάθεση σας για κάθε ενέργεια που θα συμβάλει προς το σκοπό αυτό.
Με εκτίμηση
Τα Μέλη του Δ.Σ. Επιμελητηρίου Ημαθίας
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ -Πρόεδρος Τμήματος Μεταφορών
ΓΙΑΝΝΑΒΑΡΤΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – Μέλος Εμπορικού Τμήματος
ΓΙΑΝΝΑΚΟΒΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – Αντιπρόεδρος Μεταποιητικού Τμήματος
ΓΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – Αντιπρόεδρος Εμπορικού Τμήματος
ΛΑΣΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Μέλος Μεταποιητικού Τμήματος
ΜΠΡΑΝΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ – Αντιπρόεδρος Εξαγωγικού Τμήματος
ΝΤΟΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – Μέλος Μεταποιητικού Τμήματος
ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ – Μέλος Εξαγωγικού Τμήματος
ΤΣΕΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ – Πρόεδρος Τουριστικού Τμήματος
ΤΣΙΒΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ – Μέλος Μεταποιητικού Τμήματος