Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα τη οργάνωση της αντίστασης στην μεθοδευμένη απομάκρυνση όλων των υπηρεσιών από το δήμο Αλεξανδρείας

Στα γραφεία του εμπορικού συλλόγου Αλεξανδρείας, πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 2/2/1012 σύσκεψη, παρουσία του δήμαρχου της πόλης, όπου αποφασίστηκε η σύγκλιση έκτακτου δημοτικού Συμβούλιου με μοναδικό θέμα τη οργάνωση της αντίστασης στην μεθοδευμένη απομάκρυνση όλων  των υπηρεσιών από το δήμο Αλεξανδρείας.
Όπως επεσήμαναν οι συνδικαλιστές της ομοσπονδίας εργαζομένων του ΙΚΑ Ημαθίας και των  ΔΟΥ Πέλλας-Ημαθίας-Πιερίας, μεθοδεύεται η απομάκρυνση των υπηρεσιών από τη πόλη στο άμεσο προσεχές μέλλον.
Έτσι μετά το κλείσιμο των γραφείων της ΔΕΗ του ΟΤΕ και του ΟΣΕ έρχεται τώρα η ώρα να τεθεί σε υπολειτουργία και το γραφείο του ΙΚΑ, αφού προβλέπεται αρχικά να λειτουργεί με 2 υπάλληλους (μέχρι να απομακρυνθούν-απολυθούν και αυτοί) έναντι των 16 με τους οποίους ήταν μέχρι σήμερα στελεχωμένο.
 Από όλους τους παρευρισκόμενους στη σύσκεψη, τονίσθηκε η ανάγκη παραμονής των υπηρεσιών στη πόλη, και εκφράστηκε η αποφασιστικότητα τους να αγωνιστούν και να μην επιτρέψουν σχεδιαζόμενη  υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους κατοίκους της περιοχής.