Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας στον Παιδότοπο Fun Park

Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού σχολείου Αλεξάνδρειας ευχαριστούν θερμά τους υπεύθυνους του παιδότοπου FUNPARK κ.Μπογιατζή Βαγγέλη και Κατερίνα για τη δυνατότητα που έδωσαν στους μαθητές μας, αφιλοκερδώς (ο παιδότοπος λειτούργησε ειδικά για τους μαθητές μας), να περάσουν ένα ευχάριστο πρωινό στο χώρο του παιδότοπου.
Οι μαθητές ντυμένοι μασκαράδες, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, επισκέφτηκαν τον παιδότοπο και ξεφάντωσαν σε αποκριάτικους ρυθμούς. Σε ένα όμορφα διακοσμημένο χώρο τα παιδιά απόλαυσαν τα ροφήματα και τα φαγητά που τους προσφέρθηκαν και διασκέδασαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τα φουσκωτά παιχνίδια και τα χαρούμενα χρώματα.
Οι υπεύθυνοι του καταστήματος, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία, πρότειναν να επισκέπτονται οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου Αλεξάνδρειας το FUNPARK κάθε μήνα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και για το λόγο αυτό τους ευχαριστούμε θερμά.
Τέτοιες πρωτοβουλίες πιστεύουμε ότι δίνουν το παράδειγμα για την ευαισθητοποίηση περισσότερων πολιτών που μπορούν, με διαφορετικό τρόπο ο καθένας, να προσφέρουν και να κάνουν πιο εύκολη και πιο ευχάριστη την καθημερινότητα των μαθητών μας.