Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αυτή τη φορά ΔΕΝ θα περάσει…

Όλη η χώρα αύριο (σσ. σήμερα) Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, την ημέρα που ψηφίζεται στη Βουλή η νέα δανειακή σύμβαση και τα εξαντλητικά μέτρα,όλη η Ελλάδα βγαίνει στους δρόμους και αντιδρά, προσπαθώντας να υπερασπίσει το τελευταίο ανάχωμα που της έχει απομείνει από την επέλαση των εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών της.

Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί και στη Βέροια, στις 11 το πρωί της Κυριακής, στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας, με τη συμμετοχή των περισσότερων συνδικαλιστών σωματείων εργαζομένων και άλλων φορέων. 
Η συμμετοχή του λαού της Βέροιας θα είναι μαζική, θα δώσουν όλοι μαζί το “παρών” και θα φωνάξουν όλοι μαζί “ΟΧΙ” στην υπογραφή της καταστροφής μας. 
Και, φυσικά, στο συλλαλητήριο δεν έχουν καμία θέση (και ελπίζουμε να μην τους δούμε) κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα, εργατοπατέρες, βολεμένοι και παρασιτικά ζώντες. Μακριά όλα αυτά τα καρκινώματα, μαζί με τον κεντρικό καρκίνο, που έφεραν την γενικότερη σήψη.
Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, 11 πμ στην πλατεία Δημαρχείου οι ανεξάρτητοι, ανένταχτοι, ακομμάτιστοι πολίτες, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, γράφουμε την δική μας ιστορία…
αντιγραφή από το inveria.gr