Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Έναρξη υλοποίησης του Προγράμματος Προβολής μέσω των Διεθνών Εκθέσεων Τουρισμού για την Π.Κ.Μ.

Αρχίζει η υλοποίηση του Προγράμματος Προβολής μέσω των Διεθνών Εκθέσεων Τουρισμού για την Π.Κ.Μ. και μέσω αυτής της Ημαθίας.
Η αρχή γίνεται με τη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού της Σόφιας HOLIDAY & SPA EXPO, που πραγματοποιείται από 16 έως 18 Φεβρουαρίου, στην οποία θα παρουσιαστούν όλα τα τουριστικά προϊόντα και υπηρεσίες της Π.Κ.Μ., μέσα από το ενιαίο Ελληνικό περίπτερο.
Την Παρασκευή 17/2 σε αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Inter Expo Centre, θα….

πραγματοποιηθεί εκδήλωση – παρουσίαση με θέμα : «Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: η Γη του Μεγάλου Αλεξάνδρου», με ομιλητή τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, σε δημοσιογράφους και tour operators της Βουλγαρίας. Την ευθύνη του περιπτέρου και την εκπροσώπηση της Π.Κ.Μ. στην έκθεση έχουν οι κ. Γιώργος Σαλιάγκας, Λεωνίδας Τσιαντής και Νίκος Χηνόπουλος.
Η επόμενη Έκθεση είναι αυτή του Βελιγραδίου, που θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 26 Φεβρουαρίου. Στην Έκθεση θα παραστεί και ο Αν. Περιφερειάρχης κ. Διονύσης Ψωμιάδης, ο οποίος θα έχει και μία σειρά επαφών με επαγγελματίες του Τουρισμού της χώρας, για την οποία η Ελλάδα αποτελεί τον πρώτο προορισμό τα τελευταία χρόνια. Την ευθύνη του περιπτέρου της Π.Κ.Μ. θα έχουν οι κ. Γιώργος Σαλιάγκας, Λεωνίδας Τσιαντής και Μαριάννα Σκουλαρικά.
Τον Μάρτιο θα ακολουθήσουν οι Εκθέσεις του Βουκουρεστίου, του Βερολίνου και της Μόσχας, στην οποία η Π.Κ.Μ. θα είναι και η τιμώμενη περιοχή της Έκθεσης.
πηγή: Π.Ε. Ημαθίας