Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Costa Concordia: ποιος εγκατέλειψε τελευταίος το καράβι;; Θα πάθετε πλάκα!!!

φωτό από το εσωτερικό του καραβιού, από το ιταλικό Π.Ν.
Μια ατελείωτη σειρά από ψέμματα, αντιφάσεις και ασυναρτησίες. ‘Ετσι χαρακτηρίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ τις καταθέσεις του Francesco Schettino, του καπετάνιου του Costa Concordia.
Ο καπετάνιος έχει πέσει σε μια σειρά από αντιφάσεις και έχει πιαστεί να ψεύδεται πολλές φορές.
Αυτό το οποίο είναι σίγουρο, σύμφωνα με τις καταθέσεις που ως τώρα παρουσίασαν τα ιταλικά ΜΜΕ, είναι ότι ο Schettino δεν εγκατέλειψε τελευταίος το καράβι αλλά πως όταν συνομιλούσε με τους λιμενικούς (οι οποίοι τον ξέσκιζαν κατά τις συνομιλίες που είχαν την ώρα του δυστυχήματος – αν κάποιος ξέρει ιταλικά και τις ακούσει θα καταλάβει τι εννοούμε) βρίσκονταν ήδη στο νησί και ούτε καν σε κάποια άκατο, όπως τους ανέφερε.
Ο υπεύθυνος ασφαλείας Martino Pellegrini σε κατάθεση του στους εισαγγελείς ανέφερε ότι…

ο Ελληνικής καταγωγής υποπλοίαρχος Χριστίδης βοηθούσε στη διαδικασία εκκένωσης τους καραβιού και πως πήδηξε τη θάλασσα μόνο όταν κατάλαβε ότι θα παρέμενε παγιδευμένος στο 4ο κατάστρωμα.
Αυτό το οποίο προκαλεί έκπληξη είναι ότι σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχουν δοθεί έως τώρα από μέλη του πληρώματος και από επιβάτες που διασώθηκαν ο τελευταίος ο οποίος φαίνεται να έχει εγκαταλείψει το κρουαζιερόπλοιο είναι ο κουρέας του καραβιού!!!!